Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Hakkâri, Τουρκία κατά τη διάρκεια του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 29 Σεπτεμβρίου 2022 22:12 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί κατά τη διάρκεια του 2021:

  • 11 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 53 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 277 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 99 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Κατά τη διάρκεια του 2021, Hakkâri είχε 11 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 53 σεισμούς μεγέθους 3+ και 277 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 99 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.5 | 20 km ΝΑ από Piranshahr, West Azerbaijan, Ιράν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Hakkâri, Τουρκία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 2.1 ή μεγαλύτερο (288 στα 440 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
31 Δεκ 2021 05:49 (GMT +3:30) (31 Δεκ 2021 02:19 GMT)
2.5

10 km
Iran: 19 Km of Khalifan, West Azarbaijan Περ.
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
30 Δεκ 2021 23:02 (GMT +3:30) (30 Δεκ 2021 19:32 GMT)
2.5

10 km
Iran: 8 Km of Oshnaviyeh, West Azarbaijan Περ.
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
29 Δεκ 2021 23:20 (GMT +3) (29 Δεκ 2021 20:20 GMT)
2.4

5 km
14 km ανατολικά από Hizan, Bitlis, Τουρκία Περ.
29 Δεκ 2021 14:31 (GMT +3) (29 Δεκ 2021 11:31 GMT)
2.6

5 km
29 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
29 Δεκ 2021 04:47 (GMT +3) (29 Δεκ 2021 01:47 GMT)
2.1

2 km
Van, 29 km βόρεια από Hakkâri, Τουρκία Περ.
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
28 Δεκ 2021 03:19 (GMT +3:30) (27 Δεκ 2021 23:49 GMT)
2.7

6 km
31 km νότια από Salmas, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
27 Δεκ 2021 07:46 (GMT +3:30) (27 Δεκ 2021 04:16 GMT)
2.6

2 km
7.2 km βορειοδυτικά από Urmia, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
26 Δεκ 2021 05:12 (GMT +3) (26 Δεκ 2021 02:12 GMT)
2.2

5 km
Van, Τουρκία, 42 km δυτικά από Salmas, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
24 Δεκ 2021 11:18 (GMT +3) (24 Δεκ 2021 08:18 GMT)
2.1

5 km
8.4 km ανατολικά από Hizan, Bitlis, Τουρκία Περ.
24 Δεκ 2021 07:54 (GMT +3) (24 Δεκ 2021 04:54 GMT)
2.2

7 km
34 km νοτιοδυτικά από Şemdinli, Hakkâri, Τουρκία Περ.
24 Δεκ 2021 05:26 (GMT +3) (24 Δεκ 2021 02:26 GMT)
4.1

10 km
26 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
24 Δεκ 2021 02:14 (GMT +3) (23 Δεκ 2021 23:14 GMT)
2.2

2.3 km
29 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
24 Δεκ 2021 02:00 (GMT +3) (23 Δεκ 2021 23:00 GMT)
2.8

5 km
32 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
24 Δεκ 2021 01:44 (GMT +3) (23 Δεκ 2021 22:44 GMT)
3.8

5 km
32 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2021 11:37 (GMT +3:30) (22 Δεκ 2021 08:07 GMT)
3.0

6 km
West Azerbaijan, 44 km δυτικά από Bani, Kurdistan Province, Ιράν Περ.
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 GMT (5 σεισμοί)
20 Δεκ 2021 21:37 (GMT +3:30) (20 Δεκ 2021 18:07 GMT)
2.4

6.6 km
Τουρκία, 52 km βορειοδυτικά από Khowy, Ιράν Περ.
20 Δεκ 2021 20:02 (GMT +3:30) (20 Δεκ 2021 16:32 GMT)
2.4

2 km
34 km δυτικά από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
20 Δεκ 2021 18:53 (GMT +3:30) (20 Δεκ 2021 15:23 GMT)
2.5

10 km
41 km δυτικά από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
20 Δεκ 2021 18:50 (GMT +3:30) (20 Δεκ 2021 15:20 GMT)
2.7

10 km
Τουρκία, 37 km δυτικά από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
20 Δεκ 2021 18:49 (GMT +3:30) (20 Δεκ 2021 15:19 GMT)
2.1

2 km
30 km δυτικά από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
14 Δεκ 2021 18:17 (GMT +3) (14 Δεκ 2021 15:17 GMT)
2.2

5 km
28 km βορειοδυτικά από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1012 joules (571 megawatt hours, ισοδυναμεί με 491 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings