Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Hakkâri, Τουρκία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 8 Αυγούστου 2022 05:05 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 33 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 413 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Hakkâri είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 33 σεισμούς μεγέθους 5+ και 413 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.1 | East Azerbaijan, 40 km ΝΑ από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.1 | 27 km ΒΑ από Βαν, Van, Τουρκία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Hakkâri, Τουρκία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (448 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
21 Σεπ 2022 22:27 (GMT +4:30) (21 Σεπ 2022 17:57 GMT)
5.1

46 km
84 km (52 mi)East Azerbaijan, 40 km νοτιοανατολικά από Khowy, Ιράν 7 εκθέσειςΠερ.
5 Σεπ 2022 11:49 (GMT +3) (5 Σεπ 2022 08:49 GMT)
4.0

5 km
120 km (75 mi)64 km ανατολικά από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
12 Ιου 2022 21:35 (GMT +3) (12 Ιου 2022 18:35 GMT)
5.2

10 km
51 km (32 mi)38 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία 5 εκθέσειςΠερ.
7 Ιου 2022 11:01 (GMT +3) (7 Ιου 2022 08:01 GMT)
4.1

5 km
51 km (32 mi)37 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
15 Ιαν 2022 16:33 (GMT +3:30) (15 Ιαν 2022 13:03 GMT)
4.2

10 km
152 km (94 mi)TURKEY-IRAN-IRAQ BORDER REGION 1 αναφοράΠερ.
24 Δεκ 2021 05:26 (GMT +3) (24 Δεκ 2021 02:26 GMT)
4.1

10 km
57 km (35 mi)26 km βόρεια από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
20 Οκτ 2021 18:05 (GMT +3) (20 Οκτ 2021 15:05 GMT)
4.2

1 km
43 km (27 mi)24 km βορειοδυτικά από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
20 Οκτ 2021 17:59 (GMT +3) (20 Οκτ 2021 14:59 GMT)
4.2

2 km
41 km (25 mi)27 km βορειοδυτικά από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
25 Σεπ 2021 02:43 (GMT +3) (24 Σεπ 2021 23:43 GMT)
4.3

30 km
132 km (82 mi)69 km δυτικά από Μοσούλη, Mosul, Nineveh, Ιράκ 6 εκθέσειςΠερ.
6 Σεπ 2021 15:20 (GMT +3) (6 Σεπ 2021 12:20 GMT)
4.1

10 km
207 km (129 mi)42 km νοτιοανατολικά από Hakkâri, Τουρκία Περ.
20 Αυγ 2021 11:51 (GMT +4:30) (20 Αυγ 2021 07:21 GMT)
4.0

8 km
96 km (60 mi)81 km ανατολικά από Βαν, Van, Τουρκία Περ.
9 Jul 10:01 pm (GMT +4:30) (9 Ιου 2021 17:31 GMT)
4.3

12 km
124 km (77 mi)3.4 km βορειοανατολικά από Naghadeh, West Azerbaijan, Ιράν Περ.
9 Jul 8:11 pm (GMT +4:30) (9 Ιου 2021 15:41 GMT)
4.5

10 km
161 km (100 mi)20 km νοτιοανατολικά από Piranshahr, West Azerbaijan, Ιράν 6 εκθέσειςΠερ.
23 Jun 3:13 am (GMT +4:30) (22 Ιου 2021 22:43 GMT)
4.2

10 km
69 km (43 mi)21 km βορειοανατολικά από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν 1 αναφοράΠερ.
25 Apr 12:39 pm (GMT +3) (25 Απρ 2021 09:39 GMT)
4.0

6 km
52 km (32 mi)8.5 km ανατολικά από Hizan, Bitlis, Τουρκία Περ.
11 Μαρ 2021 09:16 (GMT +3:30) (11 Μαρ 2021 05:46 GMT)
4.0

7 km
82 km (51 mi)12 km ανατολικά από Khowy, West Azerbaijan, Ιράν 2 εκθέσειςΠερ.
20 Δεκ 2020 07:32 (GMT +3) (20 Δεκ 2020 04:32 GMT)
4.3
148 km (92 mi)17 km νοτιοδυτικά από Başkale, Hafiziye, Van, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.
18 Oct 8:24 pm (GMT +3) (18 Οκτ 2020 17:24 GMT)
4.0

10 km
203 km (126 mi)29 km βορειοδυτικά από Soran, Erbil, Ιράκ Περ.
7 Αυγ 2020 19:20 GMT
4.6

10 km
79 km (49 mi)1.1 km δυτικά από Gümüşören, Bitlis, Τουρκία 4 εκθέσειςΠερ.
25 Ιου 2020 10:03 GMT
5.1

20 km
86 km (53 mi)8.4 km νότια από Özalp, Van, Τουρκία Περ.
22 Ιου 2020 01:06 GMT
4.0

8 km
108 km (67 mi)19 km βορειοανατολικά από Salmas, West Azerbaijan, Ιράν 2 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 1015 joules (1725 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.5 x 106 τόνους TNT ή 92.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Garni, Armenia (GNI/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Garni, Armenia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings