Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Guerrero, Μεξικό στις 22η Ιανουαρίου του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 23 Μαΐου 2022 21:54 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί στις 22η Ιανουαρίου του 2022:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Στις 22η Ιανουαρίου του 2022, Guerrero είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 12 σεισμούς μεγέθους 3+ και 2 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.2 | North Pacific Ocean, Μεξικό -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Guerrero, Μεξικό | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 GMT (16 σεισμοί)
22 Ιαν 2022 17:31 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 23:31 GMT)
4.2

7 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 16:52 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 22:52 GMT)
3.2

14 km
Guerrero, 280 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 16:40 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 22:40 GMT)
3.1

11 km
Guerrero, 290 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 16:35 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 22:35 GMT)
4.2

14 km
Guerrero, 289 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 16:33 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 22:33 GMT)
2.4

15 km
Guerrero, 286 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 15:36 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 21:36 GMT)
3.7

2 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 14:50 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 20:50 GMT)
3.2

29 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 14:42 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 20:42 GMT)
3.3

5 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 13:22 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 19:22 GMT)
2.8

11 km
Guerrero, 277 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 13:04 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 19:04 GMT)
3.5

42 km
Guerrero, 291 km νοτιοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 12:54 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 18:54 GMT)
3.6

4 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 10:54 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 16:54 GMT)
3.5

7 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 10:43 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 16:43 GMT)
3.5

4 km
North Pacific Ocean, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:23 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:23 GMT)
3.7

22 km
Guerrero, 294 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 03:08 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 09:08 GMT)
3.5

11 km
Oaxaca, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 00:11 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 06:11 GMT)
3.4

55 km
Michoacan, Μεξικό Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1011 joules (106 megawatt hours, ισοδυναμεί με 91.5 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.