Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Δυτική Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Νοεμβρίου 2022 20:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 14 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Δυτική Ελλάδα είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 14 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.2 | 43 km ΝΑ από Τρίπολη, Ελλάδα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.8 | 32 km ΝΔ από Platanítis, Αχαία, Δυτική Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Δυτική Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες19 σεισμοί6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες129 σεισμοί49 σεισμοί M2+7 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες673 σεισμοί192 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,301 σεισμοί719 σεισμοί M2+54 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες10,884 σεισμοί2,709 σεισμοί M2+225 σεισμοί M3+29 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Δυτική Ελλάδα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (20 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (14 σεισμοί)
26 Νοε 2022 21:10 (GMT +2) (26 Νοε 2022 19:10 GMT)
2.2

17 km
43 km νοτιοανατολικά από Τρίπολη, Ελλάδα Περ.
26 Νοε 2022 21:03 (GMT +2) (26 Νοε 2022 19:03 GMT)
2.5

19 km
18 km νοτιοανατολικά από Αγρίνιο, Δυτική Ελλάδα Περ.
26 Νοε 2022 20:31 (GMT +2) (26 Νοε 2022 18:31 GMT)
2.0

24 km
Ionian Sea, 43 km νοτιοδυτικά από Αργοστόλι, Ελλάδα Περ.
26 Νοε 2022 20:30 (GMT +2) (26 Νοε 2022 18:30 GMT)
1.2

12 km
Greece: 1 Km NW From Marathias Nafpaktias Περ.
26 Νοε 2022 19:31 (GMT +2) (26 Νοε 2022 17:31 GMT)
1.2

19 km
Greece: 5 Km WNW From Thermo Aitoloakarnania Περ.
26 Νοε 2022 16:00 (GMT +2) (26 Νοε 2022 14:00 GMT)
1.5

8.2 km
Greece: 7 Km NE From Aigio Περ.
26 Νοε 2022 14:46 (GMT +2) (26 Νοε 2022 12:46 GMT)
1.3

13 km
Greece: 9 Km SSW From Amfilochia Περ.
26 Νοε 2022 13:37 (GMT +2) (26 Νοε 2022 11:37 GMT)
1.2

14 km
Greece: 12 Km NE From Amfilochia Περ.
26 Νοε 2022 12:10 (GMT +2) (26 Νοε 2022 10:10 GMT)
2.0

14 km
Ionian Sea, 47 km νοτιοδυτικά από Αργοστόλι, Ελλάδα Περ.
26 Νοε 2022 09:59 (GMT +2) (26 Νοε 2022 07:59 GMT)
1.4

8 km
Greece: 3 Km NNE From Nafpaktos Περ.
26 Νοε 2022 08:58 (GMT +2) (26 Νοε 2022 06:58 GMT)
1.5

16 km
Greece: 10 Km NNW From Xylokastron Περ.
26 Νοε 2022 08:10 (GMT +2) (26 Νοε 2022 06:10 GMT)
1.9

20 km
Ionian Sea, 48 km νότια από Αργοστόλι, Ελλάδα Περ.
26 Νοε 2022 04:02 (GMT +2) (26 Νοε 2022 02:02 GMT)
1.3

14 km
Greece: 11 Km SW From Neochori Περ.
26 Νοε 2022 03:22 (GMT +2) (26 Νοε 2022 01:22 GMT)
2.2

5.5 km
Ionian Sea, 46 km νοτιοδυτικά από Αργοστόλι, Ελλάδα Περ.
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
25 Νοε 2022 23:58 (GMT +2) (25 Νοε 2022 21:58 GMT)
0.8

7.9 km
Greece: 3 Km WSW From Thebes Περ.
25 Νοε 2022 23:58 (GMT +2) (25 Νοε 2022 21:58 GMT)
2.8

8.3 km
32 km νοτιοδυτικά από Platanítis, Δυτική Ελλάδα
Το ενιωσα
Περ.
25 Νοε 2022 23:36 (GMT +2) (25 Νοε 2022 21:36 GMT)
1.4

25 km
Greece: 4 Km ENE From Amfilochia Περ.
25 Νοε 2022 23:19 (GMT +2) (25 Νοε 2022 21:19 GMT)
1.1

15 km
Greece: 14 Km N From Xylokastron Περ.
25 Νοε 2022 22:58 (GMT +2) (25 Νοε 2022 20:58 GMT)
1.9

16 km
37 km βόρεια από Platanítis, Αχαία, Δυτική Ελλάδα Περ.
25 Νοε 2022 22:44 (GMT +2) (25 Νοε 2022 20:44 GMT)
1.6

2 km
Greece: 11 Km SE From Igoumenitsa Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 109 joules (529 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.455 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Timpagrande, Italy (TIP/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Timpagrande, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings