Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2022 09:39 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, San Cristobal, Provincia de San Cristobal, Δομινικανή Δημοκρατία: 2020

Τελευταία ανανενώση 27 Ιανουαρίου 2022 09:39 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (281 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 23:11 GMT (1 σεισμός)
30 Δεκ 2020 19:11 (GMT -4) (30 Δεκ 2020 23:11 GMT)
3.2

114 km
1.9 km βόρεια από Piedra Blanca, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 19:49 GMT (1 σεισμός)
29 Δεκ 2020 15:49 (GMT -4) (29 Δεκ 2020 19:49 GMT)
2.7

31 km
3.6 km νοτιοδυτικά από Juan Adrian, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 14:36 GMT (1 σεισμός)
28 Δεκ 2020 10:36 (GMT -4) (28 Δεκ 2020 14:36 GMT)
3.2

112 km
7.1 km νοτιοδυτικά από Bonao, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 06:22 GMT (3 σεισμοί)
27 Δεκ 2020 06:22 GMT
2.8

17 km
12 km νοτιοανατολικά από Constanza, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
27 Δεκ 2020 06:19 GMT
3.2

10 km
Provincia de La Vega, 13 km βόρεια από Peralta, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
27 Δεκ 2020 05:49 GMT
3.2

8 km
Guayabal, 15 km βόρεια από Peralta, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:34 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2020 18:34 GMT
3.3

10 km
4.9 km βόρεια από San Cristobal, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 03:38 GMT (1 σεισμός)
16 Δεκ 2020 23:38 (GMT -4) (17 Δεκ 2020 03:38 GMT)
3.0

101 km
13 km νοτιοδυτικά από Monte Plata, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 01:05 GMT (1 σεισμός)
15 Δεκ 2020 21:05 (GMT -4) (16 Δεκ 2020 01:05 GMT)
2.8

9 km
Bani, Provincia de Peravia, 16 km νοτιοανατολικά από San Jose de Ocoa, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 21:49 GMT (1 σεισμός)
15 Δεκ 2020 17:49 (GMT -4) (15 Δεκ 2020 21:49 GMT)
2.6

14 km
Bani, Provincia de Peravia, 16 km δυτικά από Cambita Garabitos, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 21:32 GMT (5 σεισμοί)
10 Δεκ 2020 17:32 (GMT -4) (10 Δεκ 2020 21:32 GMT)
3.2

150 km
3.3 km βορειοδυτικά από Sabana Grande de Boya, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
10 Δεκ 2020 14:43 (GMT -4) (10 Δεκ 2020 18:43 GMT)
3.5

188 km
Caribbean Sea, 15 km νοτιοδυτικά από Boca Chica, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
10 Δεκ 2020 13:54 (GMT -4) (10 Δεκ 2020 17:54 GMT)
3.3

118 km
3 km νοτιοδυτικά από Juan Adrian, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
10 Δεκ 2020 08:29 (GMT +0) (10 Δεκ 2020 08:29 GMT)
2.8

1 km
17 km δυτικά από Sabana de la Mar, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
9 Δεκ 2020 21:38 (GMT -4) (10 Δεκ 2020 01:38 GMT)
2.5

15 km
Bani, Provincia de Peravia, 16 km δυτικά από Cambita Garabitos, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 22:45 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2020 18:45 (GMT -4) (8 Δεκ 2020 22:45 GMT)
3.2

111 km
Caribbean Sea, 13 km νοτιοανατολικά από Boca Chica, Δομινικανή Δημοκρατία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (313 megawatt hours, ισοδυναμεί με 270 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube