Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kailash, Bagmati Province, Νεπάλ - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 24 Απριλίου 2022 21:05 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 45 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 493 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Kailash είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 4 σεισμούς μεγέθους 6+, 45 σεισμούς μεγέθους 5+ και 493 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.2 | 233 km Δ από Shigatse, Tibet, Κίνα -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.8 | Gandaki Pradesh, 63 km ΒΑ από Bharatpur, Νεπάλ -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Aarughat | Ajirkot | Bagmati | Bagmati | Bagmati | Bagmati Province | Balefi | Bandipur | Banepa | Bara | ...Προβολή όλων... | Tripurasundari | Uttargaya
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (544 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
10 Απρ 2022 02:38 (GMT +8) (9 Απρ 2022 18:38 GMT)
4.2

10 km
919 km (571 mi)233 km δυτικά από Shigatse, Tibet, Κίνα Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 16:54 (GMT +5:45) (26 Ιαν 2022 11:09 GMT)
4.1

10 km
943 km (586 mi)Gandaki Pradesh, 77 km δυτικά από Κατμαντού, Νεπάλ 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 07:54 (GMT +5:30) (18 Ιαν 2022 02:24 GMT)
4.3

132 km
1081 km (672 mi)Μπιχάρ, Ινδία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
5 Ιαν 2022 16:16 (GMT +5:45) (5 Ιαν 2022 10:31 GMT)
4.2

10 km
1014 km (630 mi)Province 2, 151 km νοτιοανατολικά από Κατμαντού, Νεπάλ Περ.Χάρτης
27 Δεκ 2021 10:04 (GMT +5:45) (27 Δεκ 2021 04:19 GMT)
4.9

10 km
1001 km (622 mi)17 km δυτικά από Hetauda, Makwanpur, Bagmati Province, Νεπάλ Περ.Χάρτης
25 Οκτ 2021 20:30 (GMT +5:45) (25 Οκτ 2021 14:45 GMT)
4.1

10 km
895 km (556 mi)38 km ανατολικά από Ποκάρα, Kaski, Gandaki Pradesh, Νεπάλ 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Οκτ 2021 20:37 (GMT +5:30) (23 Οκτ 2021 15:07 GMT)
4.2

10 km
1060 km (659 mi)7.3 km ανατολικά από Deoria, Ούταρ Πραντές, Ινδία Περ.Χάρτης
18 Οκτ 2021 15:23 (GMT +5:45) (18 Οκτ 2021 09:38 GMT)
4.0

10 km
1004 km (624 mi)Bagmati Province, Νεπάλ Περ.Χάρτης
18 Οκτ 2021 15:20 (GMT +5:45) (18 Οκτ 2021 09:35 GMT)
4.1

10 km
997 km (620 mi)Bagmati Province, Νεπάλ 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
18 Οκτ 2021 13:57 (GMT +5:45) (18 Οκτ 2021 08:12 GMT)
4.5

155 km
966 km (600 mi)Bagmati Province, Νεπάλ 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
18 Οκτ 2021 13:46 (GMT +5:45) (18 Οκτ 2021 08:01 GMT)
4.3

10 km
992 km (616 mi)Bagmati Province, Νεπάλ 14 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
17 Οκτ 2021 04:09 (GMT +5:45) (16 Οκτ 2021 22:24 GMT)
4.5

10 km
896 km (557 mi)Gandaki Pradesh, Νεπάλ Περ.Χάρτης
2 Οκτ 2021 20:13 (GMT +5:45) (2 Οκτ 2021 14:28 GMT)
4.1

10 km
999 km (621 mi)53 km βορειοανατολικά από Κατμαντού, Νεπάλ Περ.Χάρτης
2 Οκτ 2021 22:14 (GMT +8) (2 Οκτ 2021 14:14 GMT)
4.1

20 km
984 km (611 mi)60 km βορειοανατολικά από Κατμαντού, Νεπάλ 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2 Οκτ 2021 15:19 (GMT +5:45) (2 Οκτ 2021 09:34 GMT)
4.8

10 km
1048 km (651 mi)55 km νοτιοανατολικά από Κατμαντού, Νεπάλ Περ.Χάρτης
1 Οκτ 2021 12:54 (GMT +5:45) (1 Οκτ 2021 07:09 GMT)
4.2

10 km
1023 km (636 mi)59 km ανατολικά από Κατμαντού, Νεπάλ Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1016 joules (10457 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 9 x 106 τόνους TNT ή 562.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.