Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 23:14 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Culberson, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 23:14 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 19:37 GMT (13 σεισμοί)
8 Δεκ 2021 13:37 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 19:37 GMT)
2.0

6.5 km
60 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 11:12 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 17:12 GMT)
2.2

3.7 km
17 Km S of Lindsay, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 10:24 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 16:24 GMT)
3.0

7.3 km
Culberson County, Τέξας, 78 km νότια από Carlsbad, Eddy County, Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 09:57 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 15:57 GMT)
2.2

8.4 km
36 Km NNW of Toyah, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 09:49 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 15:49 GMT)
2.1

8.7 km
36 Km NNW of Toyah, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 09:20 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 15:20 GMT)
2.1

7.5 km
56 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 22:55 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 04:55 GMT)
2.1

5.6 km
32 Km SW of Coyanosa, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 22:54 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 04:54 GMT)
2.6

5.5 km
31 Km SW of Coyanosa, Texas
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 22:49 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 04:49 GMT)
3.0

5.3 km
Pecos County, 45 km νοτιοανατολικά από Pecos, Reeves County, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 22:12 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 04:12 GMT)
2.8

7.9 km
Culberson County, Τέξας, 85 km νότια από Carlsbad, Eddy County, Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 22:11 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 04:11 GMT)
3.2

7.6 km
Culberson County, Τέξας, 84 km νότια από Carlsbad, Eddy County, Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 20:35 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 02:35 GMT)
2.8

7 km
Culberson County, Τέξας, 83 km νότια από Carlsbad, Eddy County, Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 18:07 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 00:07 GMT)
1.9

7.3 km
56 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 21:30 GMT (2 σεισμοί)
7 Δεκ 2021 15:30 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 21:30 GMT)
2.2

6.6 km
54 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 20:57 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 02:57 GMT)
3.7

6.4 km
Culberson County, Τέξας, 85 km νότια από Carlsbad, Eddy County, Νέο Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 20:32 GMT (4 σεισμοί)
6 Δεκ 2021 14:32 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 20:32 GMT)
2.3

7.3 km
54 Km NW of Toyah, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 07:01 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 13:01 GMT)
2.2

6.1 km
57 Km NW of Toyah, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 20:05 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 02:05 GMT)
2.0

6.1 km
55 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 19:26 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 01:26 GMT)
2.1

6.4 km
54 Km NW of Toyah, Texas ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 23:56 GMT (2 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 17:56 (GMT -6) (5 Δεκ 2021 23:56 GMT)
2.4

7.6 km
56 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 11:34 (GMT -6) (5 Δεκ 2021 17:34 GMT)
2.5

5 km
57 Km S of Whites City, New Mexico ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.3 x 1010 joules (11.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 10.3 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel