Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 22:06 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Αττική, Ελλάδα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 22:06 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 1.8 ή μεγαλύτερο (52 στα 149 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 18:41 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 20:41 (GMT +2) (28 Νοε 2021 18:41 GMT)
1.9

15 km
Νομός Φωκίδας, Κεντρική Ελλάδα, 26 km βορειοανατολικά από Platanítis, Δυτική Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 20:06 (GMT +2) (28 Νοε 2021 18:06 GMT)
2.1

10 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:44 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:44 GMT)
3.4

83 km
Greece: 17 Km N From Spetsai
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 11:50 (GMT +2) (28 Νοε 2021 09:50 GMT)
2.1

18 km
Greece: 22 Km N From Xylokastron ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 09:39 (GMT +2) (28 Νοε 2021 07:39 GMT)
2.0

16 km
Greece: 21 Km NE From Dimitsana ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:53 (GMT +2) (28 Νοε 2021 02:53 GMT)
2.3

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 17:45 GMT (7 σεισμοί)
27 Νοε 2021 19:45 (GMT +2) (27 Νοε 2021 17:45 GMT)
2.4

18 km
Greece: 26 Km NW From Kissamos ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 18:28 (GMT +2) (27 Νοε 2021 16:28 GMT)
1.8

15 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 15:08 GMT)
2.5

10.9 km
Greece: 21 Km NE From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:36 (GMT +2) (27 Νοε 2021 14:36 GMT)
3.2

30 km
CRETE, GREECE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:05 (GMT +2) (27 Νοε 2021 11:05 GMT)
2.2

10.4 km
Greece: 16 Km NNW From Aiyion ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:57 (GMT +2) (27 Νοε 2021 00:57 GMT)
1.8

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:54 (GMT +2) (27 Νοε 2021 00:54 GMT)
1.8

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 22:35 GMT (5 σεισμοί)
27 Νοε 2021 00:35 (GMT +2) (26 Νοε 2021 22:35 GMT)
1.8

10 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:22 (GMT +2) (26 Νοε 2021 22:22 GMT)
2.4

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:55 (GMT +2) (26 Νοε 2021 16:55 GMT)
1.8

6.9 km
Greece: 12 Km ENE From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:37 (GMT +2) (26 Νοε 2021 12:37 GMT)
2.0

10.7 km
Greece: 13 Km NE From Aiyion ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 02:33 (GMT +2) (26 Νοε 2021 00:33 GMT)
1.8

65 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:00 GMT (8 σεισμοί)
25 Νοε 2021 23:00 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:00 GMT)
2.6

10 km
Greece: 67 Km W From Kithira ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 18:11 (GMT +2) (25 Νοε 2021 16:11 GMT)
1.9

9.7 km
Greece: 4 Km ESE From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 12:52 (GMT +2) (25 Νοε 2021 10:52 GMT)
1.8

16 km
Greece: 23 Km SE From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:56 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:56 GMT)
2.7

15 km
Greece: 2 Km S From Atalanti ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:49 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:49 GMT)
2.7

7.8 km
Greece: 94 Km WSW From Kithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 09:25 (GMT +2) (25 Νοε 2021 07:25 GMT)
1.8

20 km
Greece: 20 Km WSW From Kymi ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:18 (GMT +2) (25 Νοε 2021 01:18 GMT)
2.1

16 km
Greece: 40 Km N From Iraklion ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:15 (GMT +2) (25 Νοε 2021 01:15 GMT)
2.6

25 km
Greece: 68 Km SSW From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:49 GMT (8 σεισμοί)
24 Νοε 2021 22:49 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:49 GMT)
2.1

12 km
Greece: 7 Km NNE From Galaxidi ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:48 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:48 GMT)
2.5

9.9 km
Greece: 7 Km N From Galaxidi ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:01 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:01 GMT)
2.6

72 km
Southern Greece ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 19:19 (GMT +2) (24 Νοε 2021 17:19 GMT)
2.1

15 km
Greece: 17 Km N From Corinth ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:42 (GMT +2) (24 Νοε 2021 16:42 GMT)
2.4

8.1 km
Greece: 7 Km E From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 15:42 (GMT +2) (24 Νοε 2021 13:42 GMT)
2.6

31 km
Greece: 17 Km SW From Andikithira ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 07:33 (GMT +2) (24 Νοε 2021 05:33 GMT)
2.3

14 km
Greece: 17 Km NNW From Corinth ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 02:27 (GMT +2) (24 Νοε 2021 00:27 GMT)
2.7

15 km
Greece: 5 Km N From Galaxidi 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 17:49 GMT (11 σεισμοί)
23 Νοε 2021 19:49 (GMT +2) (23 Νοε 2021 17:49 GMT)
3.4

28 km
Greece: 47 Km SW From Andikithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:23 (GMT +2) (23 Νοε 2021 17:23 GMT)
1.9

9.8 km
Greece: 5 Km ENE From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:03 (GMT +2) (23 Νοε 2021 17:03 GMT)
2.9

45 km
Greece: 14 Km NE From Nafplion ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 18:12 (GMT +2) (23 Νοε 2021 16:12 GMT)
1.8

12 km
Greece: 3 Km E From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:43 (GMT +2) (23 Νοε 2021 15:43 GMT)
1.8

10.3 km
Greece: 5 Km ENE From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:39 (GMT +2) (23 Νοε 2021 15:39 GMT)
2.4

13 km
Greece: 4 Km ENE From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 14:26 GMT
2.3

10 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 13:51 (GMT +2) (23 Νοε 2021 11:51 GMT)
1.8

16 km
Greece: 16 Km S From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 12:44 (GMT +2) (23 Νοε 2021 10:44 GMT)
2.3

33 km
Greece: 29 Km WSW From Kissamos ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 04:39 (GMT +2) (23 Νοε 2021 02:39 GMT)
1.8

15 km
Greece: 21 Km W From Aigina ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:37 (GMT +2) (23 Νοε 2021 01:37 GMT)
2.4

13 km
Greece: 29 Km S From Kymi ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:47 GMT (7 σεισμοί)
22 Νοε 2021 21:47 (GMT +2) (22 Νοε 2021 19:47 GMT)
3.4

17 km
Greece: 24 Km SW From Leivadia
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 12:26 (GMT +2) (22 Νοε 2021 10:26 GMT)
2.0

16 km
Greece: 20 Km ENE From Nafplion ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 10:13 (GMT +2) (22 Νοε 2021 08:13 GMT)
1.8

7.7 km
Greece: 5 Km E From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 09:37 (GMT +2) (22 Νοε 2021 07:37 GMT)
2.1

7.3 km
Greece: 6 Km E From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 07:43 (GMT +2) (22 Νοε 2021 05:43 GMT)
2.4

14 km
Greece: 40 Km N From Iraklion ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 05:20 (GMT +2) (22 Νοε 2021 03:20 GMT)
2.5

11 km
Greece: 23 Km SSW From Leivadia ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:43 (GMT +2) (22 Νοε 2021 02:43 GMT)
2.1

11 km
Greece: 32 Km SSE From Kymi ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1010 joules (10.6 megawatt hours, ισοδυναμεί με 9.11 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel