Τελευταίοι σεισμοί, Νομός Δωδεκανήσου, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 15 Αυγούστου 2022 14:01 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 15 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 41 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Νομός Δωδεκανήσου είχε 4 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 15 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 41 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.2 έγινε αισθητός στο/στην İzmir, Τουρκία, πριν από 22 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.0 | Αιγαίο Πέλαγος, 14 km ΒΔ από Kusadasi, Τουρκία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.2 | İzmir, 13 km ΒΔ από Kusadasi, Τουρκία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Νομός Δωδεκανήσου, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:58 σεισμοί | 15 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:216 σεισμοί | 84 σεισμοί M2+ | 13 σεισμοί M3+ | 0 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες:793 σεισμοί | 358 σεισμοί M2+ | 59 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,903 σεισμοί | 795 σεισμοί M2+ | 127 σεισμοί M3+ | 9 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:13,959 σεισμοί | 5,008 σεισμοί M2+ | 822 σεισμοί M3+ | 66 σεισμοί M4+ | 6 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Νομός Δωδεκανήσου, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (60 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 GMT (33 σεισμοί)
15 Αυγ 2022 13:34 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 10:34 GMT)
2.0

7 km
Αιγαίο Πέλαγος, 14 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 13:29 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 10:29 GMT)
1.8

5.4 km
Αιγαίο Πέλαγος, 15 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 12:12 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 09:12 GMT)
1.2

9.2 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 11:44 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 08:44 GMT)
1.3

10.9 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 10:48 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 07:48 GMT)
1.8

12 km
Αιγαίο Πέλαγος, 13 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 09:21 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 06:21 GMT)
2.4

15 km
Αιγαίο Πέλαγος, 67 km νοτιοδυτικά από Κως, Ελλάδα Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 08:03 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 05:03 GMT)
2.6

3 km
İzmir, 15 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 07:44 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 04:44 GMT)
1.8

12 km
Αιγαίο Πέλαγος, 11 km βόρεια από Kusadasi, Τουρκία Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 07:24 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 04:24 GMT)
1.0

5 km
Turkey: KIZILYAKA-ULA (MUGLA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 07:05 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 04:05 GMT)
1.6

10.8 km
Turkey: KIYRA-ULA (MUGLA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 06:56 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 03:56 GMT)
1.6

8.4 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 06:40 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 03:40 GMT)
2.5

7 km
WESTERN TURKEY Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 06:26 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 03:26 GMT)
1.5

16 km
Turkey: ZEYTINKOY-SELCUK (IZMIR) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:58 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:58 GMT)
1.9

5.5 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:45 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:45 GMT)
1.4

5 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:45 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:45 GMT)
1.2

19 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:41 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:41 GMT)
1.2

5.3 km
Turkey: KARABOGURTLEN-ULA (MUGLA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:40 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:40 GMT)
0.9

14 km
Turkey: SARAYYANI-ULA (MUGLA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:36 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:36 GMT)
1.2

4.7 km
Turkey: KIYRA-ULA (MUGLA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:32 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:32 GMT)
1.9

5.1 km
Turkey: KIYRA-ULA (MUGLA) Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 05:27 (GMT +3) (15 Αυγ 2022 02:27 GMT)
1.4

2.2 km
Turkey: GOKOVA KORFEZI (MEDITERRANEAN SEA) Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1010 joules (4.71 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.05 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings