Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 21:55 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Πελοπόννησος, Ελλάδα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 21:55 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 2 ή μεγαλύτερο (47 στα 203 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 16:05 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 18:05 (GMT +2) (28 Νοε 2021 16:05 GMT)
2.6

12 km
Ionian Sea, 65 km δυτικά από Καλαμάτα, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:44 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:44 GMT)
3.4

83 km
Νομός Αργολίδας, Πελοπόννησος, 83 km νοτιοδυτικά από Αθήνα, Ελλάδα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 11:50 (GMT +2) (28 Νοε 2021 09:50 GMT)
2.1

18 km
Ionian Sea, 28 km νοτιοδυτικά από Λιβαδειά, Κεντρική Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 10:53 (GMT +2) (28 Νοε 2021 08:53 GMT)
2.1

15 km
Ionian Sea, 65 km νοτιοδυτικά από Αμαλιάδα, Δυτική Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 09:39 (GMT +2) (28 Νοε 2021 07:39 GMT)
2.0

16 km
29 km βορειοδυτικά από Τρίπολη, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:53 (GMT +2) (28 Νοε 2021 02:53 GMT)
2.3

5 km
15 km βόρεια από Κόρινθος, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 15:08 GMT (5 σεισμοί)
27 Νοε 2021 17:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 15:08 GMT)
2.5

10.9 km
Αιγαίο Πέλαγος, 79 km βορειοδυτικά από Χανιά, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:05 (GMT +2) (27 Νοε 2021 11:05 GMT)
2.2

10.4 km
Ionian Sea, 16 km βορειοδυτικά από Αίγιο, Δυτική Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 11:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 09:08 GMT)
2.1

26 km
Greece: 8 Km W From Amalias ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 05:13 (GMT +2) (27 Νοε 2021 03:13 GMT)
2.0

54 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:43 (GMT +2) (27 Νοε 2021 01:43 GMT)
2.0

17 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:39 GMT (10 σεισμοί)
27 Νοε 2021 01:39 (GMT +2) (26 Νοε 2021 23:39 GMT)
2.2

25 km
Greece: 18 Km S From Ithaki ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:24 (GMT +2) (26 Νοε 2021 23:24 GMT)
2.6

19 km
Greece: 17 Km SSE From Ithaki ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:22 (GMT +2) (26 Νοε 2021 22:22 GMT)
2.4

5 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:59 (GMT +2) (26 Νοε 2021 20:59 GMT)
2.9

6.8 km
Greece: 9 Km W From Amalias
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:37 (GMT +2) (26 Νοε 2021 12:37 GMT)
2.0

10.7 km
Greece: 13 Km NE From Aiyion ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:24 (GMT +2) (26 Νοε 2021 12:24 GMT)
2.2

18 km
Greece: 12 Km NNW From Zakynthos ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:12 (GMT +2) (26 Νοε 2021 06:12 GMT)
2.4

12 km
Greece: 8 Km WSW From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:59 (GMT +2) (26 Νοε 2021 05:59 GMT)
2.1

7.1 km
Greece: 3 Km NNE From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 06:05 (GMT +2) (26 Νοε 2021 04:05 GMT)
2.0

5 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 03:28 (GMT +2) (26 Νοε 2021 01:28 GMT)
2.1

20 km
Greece: 14 Km SSE From Zakynthos ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:56 GMT (5 σεισμοί)
25 Νοε 2021 23:56 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:56 GMT)
2.2

13 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:00 (GMT +2) (25 Νοε 2021 21:00 GMT)
2.6

10 km
Greece: 67 Km W From Kithira ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 08:32 (GMT +2) (25 Νοε 2021 06:32 GMT)
2.0

5 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 06:42 (GMT +2) (25 Νοε 2021 04:42 GMT)
2.0

10 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:01 (GMT +2) (25 Νοε 2021 01:01 GMT)
2.3

19 km
Greece: 22 Km E From Argostolion ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:49 GMT (10 σεισμοί)
24 Νοε 2021 22:49 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:49 GMT)
2.1

12 km
Greece: 7 Km NNE From Galaxidi ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:48 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:48 GMT)
2.5

9.9 km
Greece: 7 Km N From Galaxidi ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:01 (GMT +2) (24 Νοε 2021 20:01 GMT)
2.6

72 km
Southern Greece ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 19:19 (GMT +2) (24 Νοε 2021 17:19 GMT)
2.1

15 km
Greece: 17 Km N From Corinth ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:42 (GMT +2) (24 Νοε 2021 16:42 GMT)
2.4

8.1 km
Greece: 7 Km E From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 17:33 (GMT +2) (24 Νοε 2021 15:33 GMT)
2.0

5 km
Greece: Ionian Sea ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 13:40 (GMT +2) (24 Νοε 2021 11:40 GMT)
2.2

17 km
Greece: 13 Km WSW From Agrinion ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 12:35 (GMT +2) (24 Νοε 2021 10:35 GMT)
2.1

26 km
Greece: 6 Km E From Agrinion ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 07:33 (GMT +2) (24 Νοε 2021 05:33 GMT)
2.3

14 km
Greece: 17 Km NNW From Corinth ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 02:27 (GMT +2) (24 Νοε 2021 00:27 GMT)
2.7

15 km
Greece: 5 Km N From Galaxidi 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 21:13 GMT (6 σεισμοί)
23 Νοε 2021 21:13 GMT
2.3

10 km
Southern Greece ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:03 (GMT +2) (23 Νοε 2021 17:03 GMT)
2.9

45 km
Greece: 14 Km NE From Nafplion ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 18:09 (GMT +2) (23 Νοε 2021 16:09 GMT)
2.0

24 km
Greece: 7 Km N From Zakynthos ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:39 (GMT +2) (23 Νοε 2021 15:39 GMT)
2.4

13 km
Greece: 4 Km ENE From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 14:26 GMT
2.3

10 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:37 (GMT +2) (23 Νοε 2021 01:37 GMT)
2.4

13 km
Greece: 29 Km S From Kymi ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:47 GMT (5 σεισμοί)
22 Νοε 2021 21:47 (GMT +2) (22 Νοε 2021 19:47 GMT)
3.4

17 km
Greece: 24 Km SW From Leivadia
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 12:26 (GMT +2) (22 Νοε 2021 10:26 GMT)
2.0

16 km
Greece: 20 Km ENE From Nafplion ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 09:37 (GMT +2) (22 Νοε 2021 07:37 GMT)
2.1

7.3 km
Greece: 6 Km E From Thebes ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 05:20 (GMT +2) (22 Νοε 2021 03:20 GMT)
2.5

11 km
Greece: 23 Km SSW From Leivadia ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:43 (GMT +2) (22 Νοε 2021 02:43 GMT)
2.1

11 km
Greece: 32 Km SSE From Kymi ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.7 x 1010 joules (7.44 megawatt hours, ισοδυναμεί με 6.4 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube