Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Porirua City, Ουέλλινγκτον, Νέα Ζηλανδία, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 16:03 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 10 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Porirua City είχε 10 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 16 km ΝΑ από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | 45 km Ν από Hastings, Αγγλία, Hawke's Bay, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Porirua City, Ουέλλινγκτον, Νέα Ζηλανδία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες21 σεισμοί10 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες137 σεισμοί46 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες501 σεισμοί176 σεισμοί M2+16 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,610 σεισμοί574 σεισμοί M2+55 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,984 σεισμοί2,352 σεισμοί M2+214 σεισμοί M3+22 σεισμοί M4+3 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (22 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 GMT (17 σεισμοί)
4 Φεβ 2023 04:20 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 15:20 GMT)
1.8

23 km
16 km νοτιοανατολικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
4 Φεβ 2023 03:33 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 14:33 GMT)
0.9

5 km
New Zealand Περ.
4 Φεβ 2023 03:13 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 14:13 GMT)
1.7

21 km
New Zealand Περ.
4 Φεβ 2023 02:53 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 13:53 GMT)
1.9

21 km
20 km νοτιοανατολικά από Palmerston North, Νέα Ζηλανδία Περ.
4 Φεβ 2023 02:03 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 13:03 GMT)
2.1

100 km
77 km νοτιοανατολικά από New Plymouth, Νέα Ζηλανδία Περ.
4 Φεβ 2023 01:22 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 12:22 GMT)
2.6

37 km
45 km νότια από Hastings, Νέα Ζηλανδία Περ.
4 Φεβ 2023 00:30 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 11:30 GMT)
2.1

61 km
66 km νοτιοδυτικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 23:21 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 10:21 GMT)
1.8

5 km
Marlborough, 93 km νοτιοανατολικά από Nelson, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 19:35 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 06:35 GMT)
1.7

32 km
New Zealand Περ.
3 Φεβ 2023 19:34 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 06:34 GMT)
1.8

19 km
23 km ανατολικά από Whanganui, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 19:23 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 06:23 GMT)
2.5

18 km
64 km δυτικά από Hastings, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 19:20 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 06:20 GMT)
2.5

12 km
Tasman Sea, 57 km νοτιοδυτικά από Whanganui, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 18:31 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 05:31 GMT)
2.5

23 km
41 km βορειοανατολικά από Lower Hutt, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 16:04 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 03:04 GMT)
1.7

31 km
New Zealand Περ.
3 Φεβ 2023 14:28 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 01:28 GMT)
2.6

5 km
Tasman Sea, 35 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 14:26 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 01:26 GMT)
2.4

7.7 km
Tasman Sea, 34 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
3 Φεβ 2023 13:15 (GMT +13) (3 Φεβ 2023 00:15 GMT)
1.7

21 km
New Zealand Περ.
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 GMT (5 σεισμοί)
3 Φεβ 2023 08:39 (GMT +13) (2 Φεβ 2023 19:39 GMT)
1.6

20 km
New Zealand Περ.
3 Φεβ 2023 07:53 (GMT +13) (2 Φεβ 2023 18:53 GMT)
1.4

26 km
New Zealand Περ.
3 Φεβ 2023 06:41 (GMT +13) (2 Φεβ 2023 17:41 GMT)
1.3

5.6 km
New Zealand Περ.
3 Φεβ 2023 05:43 (GMT +13) (2 Φεβ 2023 16:43 GMT)
2.1

25 km
Tasman Sea, 29 km δυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 109 joules (808 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.695 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: South Karori, New Zealand (SNZO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station South Karori, New Zealand: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings