Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 21:11 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Χοκκάιντο, Ιαπωνία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 21:11 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (31 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:37 GMT (2 σεισμοί)
29 Νοε 2021 06:37 (GMT +10) (28 Νοε 2021 20:37 GMT)
?

n/a
Kunajiri Island, Ιαπωνία, 17 km βόρεια από Yuzhno-Kurilsk, Ρωσία (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 06:33 (GMT +10) (28 Νοε 2021 20:33 GMT)
3.9

50 km
North Pacific Ocean, Ρωσία, 76 km ανατολικά από Nemuro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:17 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2021 04:17 (GMT +9) (27 Νοε 2021 19:17 GMT)
2.7

11 km
Japan Sea, 87 km δυτικά από Otaru, Χοκκάιντο, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 23:27 (GMT +9) (27 Νοε 2021 14:27 GMT)
2.8

62 km
North Pacific Ocean, 82 km νότια από Kushiro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:38 (GMT +10) (27 Νοε 2021 03:38 GMT)
3.3

25 km
North Pacific Ocean, Ρωσία, 121 km νοτιοανατολικά από Nemuro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:16 (GMT +10) (27 Νοε 2021 00:16 GMT)
3.2

27 km
North Pacific Ocean, 78 km νοτιοανατολικά από Kushiro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 21:10 GMT (6 σεισμοί)
27 Νοε 2021 06:10 (GMT +9) (26 Νοε 2021 21:10 GMT)
2.8

141 km
Notsuke-gun, 35 km νοτιοδυτικά από Shibetsu, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:11 (GMT +9) (26 Νοε 2021 19:11 GMT)
3.4

54 km
Urukawa-gun, 46 km ανατολικά από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:04 (GMT +9) (26 Νοε 2021 13:04 GMT)
3.1

96 km
North Pacific Ocean, 35 km βορειοανατολικά από Misawa, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:20 (GMT +9) (26 Νοε 2021 09:20 GMT)
3.1

140 km
North Pacific Ocean, 7.9 km νοτιοανατολικά από Tomakomai, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:37 (GMT +10) (26 Νοε 2021 08:37 GMT)
4.2

40 km
North Pacific Ocean, 75 km νοτιοανατολικά από Kushiro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:25 (GMT +9) (26 Νοε 2021 03:25 GMT)
3.6

126 km
Katō-gun, 16 km βορειοδυτικά από Obihiro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:53 GMT (3 σεισμοί)
26 Νοε 2021 08:53 (GMT +9) (25 Νοε 2021 23:53 GMT)
2.8

57 km
Uryū Gun, 37 km βορειοδυτικά από Asahikawa, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 06:39 (GMT +10) (25 Νοε 2021 20:39 GMT)
2.7

7 km
Sea of Okhotsk, 79 km βορειοανατολικά από Abashiri, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:31 (GMT +9) (25 Νοε 2021 02:31 GMT)
2.5

143 km
Japan Sea, 56 km βορειοδυτικά από Aomori, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:20 GMT (6 σεισμοί)
25 Νοε 2021 09:20 (GMT +10) (24 Νοε 2021 23:20 GMT)
2.9

66 km
North Pacific Ocean, 64 km νότια από Shikotan , Yuzhno-Kurilsky District, Sakhalin Oblast, Ρωσία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 05:09 (GMT +9) (24 Νοε 2021 20:09 GMT)
2.7

25 km
North Pacific Ocean, 75 km νότια από Kushiro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 01:59 (GMT +9) (24 Νοε 2021 16:59 GMT)
2.8

139 km
Japan Sea, 42 km νότια από Hakodate, Χοκκάιντο, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 01:47 (GMT +10) (24 Νοε 2021 15:47 GMT)
2.6

9.6 km
North Pacific Ocean, 40 km νοτιοανατολικά από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:52 (GMT +10) (24 Νοε 2021 06:52 GMT)
3.1

44 km
North Pacific Ocean, 55 km νότια από Nemuro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:14 (GMT +10) (24 Νοε 2021 04:14 GMT)
2.8

45 km
North Pacific Ocean, 53 km νότια από Nemuro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:44 GMT (3 σεισμοί)
24 Νοε 2021 04:44 (GMT +9) (23 Νοε 2021 19:44 GMT)
3.4

51 km
Hiroo-gun, 64 km νότια από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 23:44 (GMT +9) (23 Νοε 2021 14:44 GMT)
2.7

66 km
North Pacific Ocean, 22 km νότια από Kushiro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 09:53 (GMT +9) (23 Νοε 2021 00:53 GMT)
2.9

63 km
North Pacific Ocean, 91 km νοτιοδυτικά από Kushiro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:10 GMT (6 σεισμοί)
23 Νοε 2021 04:10 (GMT +9) (22 Νοε 2021 19:10 GMT)
4.0

50 km
Urukawa-gun, 68 km νότια από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:08 (GMT +9) (22 Νοε 2021 18:08 GMT)
2.5

80 km
North Pacific Ocean, 54 km νοτιοανατολικά από Obihiro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 01:57 (GMT +9) (22 Νοε 2021 16:57 GMT)
2.6

22 km
Japan Sea, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 00:40 (GMT +10) (22 Νοε 2021 14:40 GMT)
3.1

109 km
Sakhalin Oblast, Ρωσία, 37 km βορειοανατολικά από Shibetsu, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 19:16 (GMT +9) (22 Νοε 2021 10:16 GMT)
2.6

56 km
North Pacific Ocean, 47 km νοτιοανατολικά από Kushiro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 18:12 (GMT +9) (22 Νοε 2021 09:12 GMT)
2.6

166 km
Bibai-shi, 20 km βόρεια από Iwamizawa, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 22:16 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 08:16 (GMT +10) (21 Νοε 2021 22:16 GMT)
3.0

56 km
North Pacific Ocean, 72 km νότια από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3 x 1011 joules (83.8 megawatt hours, ισοδυναμεί με 72.1 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube