Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Canyon County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 20:09 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 13 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 6 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Canyon County είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.2 και 13 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 6 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.0 | 6 Km W of Smiths Ferry, Idaho -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.2 | 78 km Β από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Canyon County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:20 σεισμοί | 13 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:87 σεισμοί | 60 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:221 σεισμοί | 132 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:968 σεισμοί | 581 σεισμοί M2+ | 51 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Canyon County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (20 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 08:12 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 14:12 GMT)
2.0

3.3 km
6 Km W of Smiths Ferry, Idaho Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 07:47 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 13:47 GMT)
3.2

6.2 km
78 km βόρεια από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 07:47 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 13:47 GMT)
2.8

10.2 km
79 km βόρεια από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 21:02 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 03:02 GMT)
1.8

4.6 km
20 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 15:41 (GMT -6) (20 Μαΐ 2022 21:41 GMT)
2.0

9.4 km
Southern Idaho Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 15:38 (GMT -6) (20 Μαΐ 2022 21:38 GMT)
2.4

9.6 km
31 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 14:30 (GMT -6) (20 Μαΐ 2022 20:30 GMT)
2.2

10.4 km
26 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 11:37 (GMT -6) (20 Μαΐ 2022 17:37 GMT)
1.5

4.8 km
25 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 23:13 (GMT -6) (19 Μαΐ 2022 05:13 GMT)
1.6

5.7 km
23 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:26 (GMT -6) (19 Μαΐ 2022 02:26 GMT)
2.5

5.1 km
33 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
18 Μαΐ 2022 01:44 (GMT -6) (18 Μαΐ 2022 07:44 GMT)
2.3

19 km
34 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
17 Μαΐ 2022 04:41 (GMT -6) (17 Μαΐ 2022 10:41 GMT)
2.3

10 km
16 Km ESE of McCall, Idaho Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (6 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 15:47 (GMT -6) (16 Μαΐ 2022 21:47 GMT)
2.4

8.4 km
21 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 13:58 (GMT -6) (16 Μαΐ 2022 19:58 GMT)
2.2

12 km
23 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 09:09 (GMT -6) (16 Μαΐ 2022 15:09 GMT)
1.6

5.8 km
18 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 08:37 (GMT -6) (16 Μαΐ 2022 14:37 GMT)
2.4

6.8 km
17 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.3 x 109 joules (2.02 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.73 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.