3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Chigorodo, Antioquia, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 25 Ιουνίου 2022 04:41 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Chigorodo είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | 8.9 km Δ από Frontino, Antioquia, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | 17 km Ν από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Chigorodo, Antioquia, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:26 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:125 σεισμοί | 38 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:237 σεισμοί | 66 σεισμοί M2+ | 7 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:459 σεισμοί | 103 σεισμοί M2+ | 28 σεισμοί M3+ | 18 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
24 Ιου 2022 15:13 (GMT -5) (24 Ιου 2022 20:13 GMT)
1.7
8.9 km δυτικά από Frontino, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 14:58 (GMT -5) (24 Ιου 2022 19:58 GMT)
2.5

22 km
17 km νότια από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 11:58 (GMT -5) (24 Ιου 2022 16:58 GMT)
1.6

42 km
42 km δυτικά από Μεδεγίν, Medellin, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 08:38 (GMT -5) (24 Ιου 2022 13:38 GMT)
2.0

26 km
Departamento del Choco, 21 km νοτιοδυτικά από Vigia del Fuerte, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 05:13 (GMT -5) (24 Ιου 2022 10:13 GMT)
1.2

3.4 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
24 Ιου 2022 01:29 (GMT -5) (24 Ιου 2022 06:29 GMT)
1.8

41 km
Departamento del Choco, 87 km βορειοδυτικά από Turbo, Κολομβία Περ.Χάρτης
23 Ιου 2022 23:46 (GMT -5) (24 Ιου 2022 04:46 GMT)
1.9

107 km
93 km βορειοδυτικά από Μεδεγίν, Κολομβία Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.4 x 108 joules (149 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.128 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.