Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Badakhshan, Αφγανιστάν, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιανουαρίου 2023 22:44 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 14 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 28 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 69 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 18 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Badakhshan είχε 14 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 28 σεισμούς μεγέθους 3+ και 69 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 18 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.2 | 21 km Α από Barishal, Hunza-Nagar, Gilgit-Baltistan, Πακιστάν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.3 | Badakhshan, Αφγανιστάν, 37 km ΝΔ από Ishqoshim, Τατζικιστάν -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Badakhshan, Αφγανιστάν (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες3 σεισμοί1 σεισμός M2+
Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.3, Κυρ, 29 Ιαν 2023 07:07 (GMT +4:30) – 64 km ΝΑ από Faizabad, Faīẕābād, Badakhshan, Αφγανιστάν
Τελευταίες 7 ημέρες29 σεισμοί12 σεισμοί M2+7 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες130 σεισμοί69 σεισμοί M2+28 σεισμοί M3+16 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες327 σεισμοί145 σεισμοί M2+76 σεισμοί M3+70 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες1,435 σεισμοί547 σεισμοί M2+387 σεισμοί M3+384 σεισμοί M4+11 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Badakhshan, Αφγανιστάν | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.7 ή μεγαλύτερο (15 στα 129 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
29 Ιαν 2023 00:05 (GMT +5) (28 Ιαν 2023 19:05 GMT)
4.2

5 km
21 km ανατολικά από Barishal, Πακιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
28 Ιαν 2023 05:38 (GMT +4:30) (28 Ιαν 2023 01:08 GMT)
4.3

94 km
28 Km SW of Ashkāsham, Afghanistan
Το ενιωσα
Περ.
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
27 Ιαν 2023 20:23 (GMT +5) (27 Ιαν 2023 15:23 GMT)
3.3

10 km
TAJIKISTAN
Το ενιωσα
Περ.
27 Ιαν 2023 08:41 (GMT +5) (27 Ιαν 2023 03:41 GMT)
2.9

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 23:14 (GMT +4:30) (26 Ιαν 2023 18:44 GMT)
3.0

10 km
HINDU KUSH, AFGHANISTAN, REGION
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 06:11 (GMT +4:30) (26 Ιαν 2023 01:41 GMT)
4.1

129 km
HINDU KUSH, AFGHANISTAN, REGION
Το ενιωσα
Περ.
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 GMT (3 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 02:53 (GMT +5) (25 Ιαν 2023 21:53 GMT)
4.0

192 km
Tajikistan: 61 Km N of Khandūd, Afghanistan
Το ενιωσα
Περ.
25 Ιαν 2023 07:03 (GMT +5) (25 Ιαν 2023 02:03 GMT)
3.0

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION
Το ενιωσα
Περ.
25 Ιαν 2023 05:05 (GMT +5) (25 Ιαν 2023 00:05 GMT)
2.7

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
24 Ιαν 2023 18:57 (GMT +4:30) (24 Ιαν 2023 14:27 GMT)
2.9

10 km
HINDU KUSH, AFGHANISTAN, REGION Περ.
24 Ιαν 2023 18:45 (GMT +5) (24 Ιαν 2023 13:45 GMT)
3.0

10 km
TAJIKISTAN-XINJIANG BORDER REGION
Το ενιωσα
Περ.
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 GMT (3 σεισμοί)
24 Ιαν 2023 01:59 (GMT +5) (23 Ιαν 2023 20:59 GMT)
3.1

10 km
TAJIKISTAN-XINJIANG BORDER REGION
Το ενιωσα
Περ.
24 Ιαν 2023 00:31 (GMT +4:30) (23 Ιαν 2023 20:01 GMT)
2.7

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.
23 Ιαν 2023 07:59 (GMT +5) (23 Ιαν 2023 02:59 GMT)
3.5

10 km
TAJIKISTAN
Το ενιωσα
Περ.
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
23 Ιαν 2023 03:11 (GMT +4:30) (22 Ιαν 2023 22:41 GMT)
3.9

183 km
HinduKush Region, Afghanistan Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.3 x 1011 joules (147 megawatt hours, ισοδυναμεί με 127 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Kabul, Afghanistan (KBL/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Kabul, Afghanistan: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings