Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 23:12 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Badakhshan, Αφγανιστάν: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 23:12 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.6 - Diamer, 59 km νότια από Gilgit, Πακιστάν, Τετ, 8 Δεκ 2021 11:33 (GMT +5)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 0.8 - AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION, Τετ, 8 Δεκ 2021 12:36 (GMT +4:30)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (33 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 08:06 GMT (4 σεισμοί)
8 Δεκ 2021 12:36 (GMT +4:30) (8 Δεκ 2021 08:06 GMT)
0.8

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 11:10 (GMT +4:30) (8 Δεκ 2021 06:40 GMT)
3.1

10 km
Kalafgān, 31 km νοτιοανατολικά από Rustāq, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 11:33 (GMT +5) (8 Δεκ 2021 06:33 GMT)
4.6

184 km
Diamer, 59 km νότια από Gilgit, Πακιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 08:36 (GMT +4:30) (8 Δεκ 2021 04:06 GMT)
2.8

10 km
13 km νοτιοανατολικά από Taloqan, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 22:49 GMT (5 σεισμοί)
8 Δεκ 2021 03:19 (GMT +4:30) (7 Δεκ 2021 22:49 GMT)
2.7

10 km
Farkhār, 36 km νοτιοανατολικά από Taloqan, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 21:48 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 16:48 GMT)
2.9

10 km
TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 20:22 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 15:22 GMT)
4.4

119 km
108 Km W of Murghob, Tajikistan
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 15:04 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 10:04 GMT)
2.8

10 km
TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 12:24 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 07:24 GMT)
4.1

156 km
Chitrāl, Πακιστάν, 51 km νότια από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 22:17 GMT (6 σεισμοί)
7 Δεκ 2021 02:47 (GMT +4:30) (6 Δεκ 2021 22:17 GMT)
2.4

10 km
Argō, 13 km δυτικά από Faizabad, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 12:13 (GMT +4:30) (6 Δεκ 2021 07:43 GMT)
2.8

10 km
Yaftal-e Sufla, 27 km βορειοδυτικά από Faizabad, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 11:11 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 06:11 GMT)
2.8

10 km
Gorno-Badakhshan, 262 km ανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 07:57 (GMT +4:30) (6 Δεκ 2021 03:27 GMT)
3.2

10 km
Shuhadā, 55 km ανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 07:03 (GMT +4:30) (6 Δεκ 2021 02:33 GMT)
2.4

10 km
Arghanj Khwāh, 20 km βορειοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 05:25 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 00:25 GMT)
4.6

10 km
Gorno-Badakhshan, 56 km βορειοανατολικά από Khandūd, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 17:42 GMT (3 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 22:12 (GMT +4:30) (5 Δεκ 2021 17:42 GMT)
4.3

178 km
Zebak, Αφγανιστάν, 22 km δυτικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 17:44 (GMT +5) (5 Δεκ 2021 12:44 GMT)
4.1

10 km
Gorno-Badakhshan, 238 km ανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 17:44 (GMT +5) (5 Δεκ 2021 12:44 GMT)
4.3

10 km
Viloyati Khatlon, 35 km νοτιοανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 22:54 GMT (3 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 03:54 (GMT +5) (4 Δεκ 2021 22:54 GMT)
4.2

186 km
84 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 22:39 (GMT +4:30) (4 Δεκ 2021 18:09 GMT)
3.2

192 km
Kishim, Badakhshan, 36 km νοτιοανατολικά από Rustāq, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 22:39 (GMT +4:30) (4 Δεκ 2021 18:09 GMT)
4.0

218 km
Tagāb, Badakhshan, 67 km νοτιοανατολικά από Taloqan, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 1012 joules (814 megawatt hours, ισοδυναμεί με 700 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube