Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Badakhshan, Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Ιανουαρίου 2023 04:18 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί κατά τη διάρκεια του 2021:

  • 20 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 309 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 347 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 379 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 87 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Κατά τη διάρκεια του 2021, Badakhshan είχε 20 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 309 σεισμούς μεγέθους 4+, 347 σεισμούς μεγέθους 3+ και 379 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 87 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.8 | Viloyati Khatlon, 27 km ΝΑ από Rasht, Τατζικιστάν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Badakhshan, Αφγανιστάν | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 4.2 ή μεγαλύτερο (247 στα 1142 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
1 Ιαν 2022 02:54 (GMT +5) (31 Δεκ 2021 21:54 GMT)
4.2

191 km
Tajikistan: 173km E of Fayzabad, Afghanistan Περ.
31 Δεκ 2021 12:26 (GMT +4:30) (31 Δεκ 2021 07:56 GMT)
4.6

222 km
Badakhshan, 299 km βορειοανατολικά από Καμπούλ, Αφγανιστάν 2 εκθέσειςΠερ.
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
28 Δεκ 2021 17:46 (GMT +4:30) (28 Δεκ 2021 13:16 GMT)
4.2

214 km
80 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
28 Δεκ 2021 17:01 (GMT +4:30) (28 Δεκ 2021 12:31 GMT)
4.2

10 km
79 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 GMT (4 σεισμοί)
28 Δεκ 2021 00:40 (GMT +5) (27 Δεκ 2021 19:40 GMT)
4.4

40 km
67 km νοτιοανατολικά από Gilgit, Πακιστάν 5 εκθέσειςΠερ.
27 Δεκ 2021 23:22 (GMT +4:30) (27 Δεκ 2021 18:52 GMT)
4.4

200 km
74 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
27 Δεκ 2021 18:37 (GMT +5) (27 Δεκ 2021 13:37 GMT)
4.7

46 km
71 km νοτιοανατολικά από Gilgit, Πακιστάν 2 εκθέσειςΠερ.
27 Δεκ 2021 18:31 (GMT +5) (27 Δεκ 2021 13:31 GMT)
5.2

46 km
63 km νοτιοανατολικά από Gilgit, Πακιστάν 34 εκθέσειςΠερ.
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
24 Δεκ 2021 18:29 (GMT +5) (24 Δεκ 2021 13:29 GMT)
4.6

10 km
62 km ανατολικά από Barishal, Πακιστάν Περ.
24 Δεκ 2021 11:30 (GMT +4:30) (24 Δεκ 2021 07:00 GMT)
4.4

223 km
62 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
21 Δεκ 2021 01:05 (GMT +4:30) (20 Δεκ 2021 20:35 GMT)
4.4

89 km
Badakhshan, Αφγανιστάν, 94 km νοτιοδυτικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.
20 Δεκ 2021 19:35 (GMT +4:30) (20 Δεκ 2021 15:05 GMT)
4.5

120 km
Badakhshan, 226 km βορειοανατολικά από Καμπούλ, Αφγανιστάν Περ.
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 GMT (5 σεισμοί)
15 Δεκ 2021 02:47 (GMT +4:30) (14 Δεκ 2021 22:17 GMT)
4.8

10 km
47 km βόρεια από Rustāq, Rustaq, Takhar, Αφγανιστάν Περ.
15 Δεκ 2021 00:58 (GMT +5) (14 Δεκ 2021 19:58 GMT)
4.2

60 km
152 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.
2021-12-14 22:17:24 IST (14 Δεκ 2021 16:47 GMT)
4.8

48 km
36 km δυτικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
2021-12-14 19:58:08 IST (14 Δεκ 2021 14:28 GMT)
4.2

60 km
152 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.
14 Δεκ 2021 06:30 (GMT +4:30) (14 Δεκ 2021 02:00 GMT)
4.7

22 km
29 km ανατολικά από Pul-e Khumrī, Αφγανιστάν Περ.
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
11 Δεκ 2021 23:08 (GMT +4:30) (11 Δεκ 2021 18:38 GMT)
4.3

408 km
59 km ανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
11 Δεκ 2021 09:47 (GMT +5) (11 Δεκ 2021 04:47 GMT)
4.3

126 km
76 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
2021-12-11 04:47:15 IST (10 Δεκ 2021 23:17 GMT)
4.3

126 km
76 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2021 11:33 (GMT +5) (8 Δεκ 2021 06:33 GMT)
4.6

184 km
59 km νότια από Gilgit, Πακιστάν Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.2 x 1014 joules (61.8 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 53142 τόνους TNT ή 3.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings