Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Badakhshan, Αφγανιστάν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιανουαρίου 2023 04:21 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 11 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 74 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 593 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, Badakhshan είχε 11 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 74 σεισμούς μεγέθους 6+ και 593 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.1 | Nuristan, 78 km Β από Assad-Abad, Asadābād, Kunar, Αφγανιστάν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.8 | Kuran Wa Munjan, 102 km Ν από Faizabad, Αφγανιστάν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Badakhshan, Αφγανιστάν | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (678 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
19 Ιαν 2023 17:30 (GMT +6) (19 Ιαν 2023 11:30 GMT)
5.1

96 km
346 km (215 mi)Nuristan, 78 km βόρεια από Assad-Abad, Αφγανιστάν 36 εκθέσειςΠερ.
5 Ιαν 2023 18:55 (GMT +4:30) (5 Ιαν 2023 14:25 GMT)
5.9

194 km
352 km (219 mi)70 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν 224 εκθέσειςΠερ.
7 Νοε 2022 07:55 (GMT +4:30) (7 Νοε 2022 03:25 GMT)
5.4

103 km
421 km (262 mi)51 km ανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
11 Οκτ 2022 04:23 (GMT +5) (10 Οκτ 2022 23:23 GMT)
5.0

107 km
441 km (274 mi)Badakhshan, Αφγανιστάν, 37 km βορειοδυτικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν 6 εκθέσειςΠερ.
18 Ιου 2022 19:08 (GMT +4:30) (18 Ιου 2022 14:38 GMT)
5.0

206 km
377 km (234 mi)68 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.
17 Ιου 2022 13:52 (GMT +4:30) (17 Ιου 2022 09:22 GMT)
5.1

221 km
386 km (240 mi)84 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν 32 εκθέσειςΠερ.
24 Μαΐ 2022 11:41 (GMT +4:30) (24 Μαΐ 2022 07:11 GMT)
5.0

106 km
296 km (184 mi)97 km νοτιοανατολικά από Taloqan, Αφγανιστάν 1 αναφοράΠερ.
5 Μαΐ 2022 05:05 (GMT +5) (5 Μαΐ 2022 00:05 GMT)
5.0

109 km
496 km (308 mi)16 km ανατολικά από Khorugh, Τατζικιστάν 6 εκθέσειςΠερ.
20 Απρ 2022 03:44 (GMT +5) (19 Απρ 2022 22:44 GMT)
5.0

13 km
558 km (347 mi)22 km νοτιοανατολικά από Rasht, Τατζικιστάν 7 εκθέσειςΠερ.
11 Απρ 2022 05:59 (GMT +4:30) (11 Απρ 2022 01:29 GMT)
5.3

146 km
467 km (290 mi)Viloyati Khatlon, 46 km νοτιοανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν Περ.
16 Μαρ 2022 18:35 (GMT +5) (16 Μαρ 2022 13:35 GMT)
5.1

9.1 km
467 km (290 mi)71 km ανατολικά από Gilgit, Πακιστάν 13 εκθέσειςΠερ.
2 Μαρ 2022 14:58 (GMT +5) (2 Μαρ 2022 09:58 GMT)
5.2

87 km
221 km (137 mi)37 km βορειοανατολικά από Bāzārak, Αφγανιστάν 7 εκθέσειςΠερ.
5 Φεβ 2022 09:16 (GMT +5) (5 Φεβ 2022 04:16 GMT)
5.7

209 km
376 km (234 mi)89 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν 168 εκθέσειςΠερ.
24 Ιαν 2022 05:50 (GMT +4:30) (24 Ιαν 2022 01:20 GMT)
5.0

10 km
229 km (142 mi)Baghlan, 171 km βόρεια από Καμπούλ, Kabul, Αφγανιστάν 2 εκθέσειςΠερ.
14 Ιαν 2022 21:13 (GMT +5) (14 Ιαν 2022 16:13 GMT)
5.1

103 km
411 km (255 mi)Badakhshan, Αφγανιστάν 24 εκθέσειςΠερ.
1 Ιαν 2022 18:15 (GMT +5) (1 Ιαν 2022 13:15 GMT)
5.2

237 km
392 km (244 mi)Badakhshan, 295 km βορειοανατολικά από Καμπούλ, Αφγανιστάν 30 εκθέσειςΠερ.
27 Δεκ 2021 18:31 (GMT +5) (27 Δεκ 2021 13:31 GMT)
5.2

46 km
485 km (301 mi)63 km νοτιοανατολικά από Gilgit, Πακιστάν 34 εκθέσειςΠερ.
30 Σεπ 2021 17:34 (GMT +4:30) (30 Σεπ 2021 13:04 GMT)
5.3

245 km
378 km (235 mi)Hindu Kush Region, Afghanistan Περ.
27 Σεπ 2021 10:40 (GMT +5) (27 Σεπ 2021 05:40 GMT)
5.1

10 km
636 km (395 mi)Tajikistan-Xinjiang Border Region Περ.
8 Σεπ 2021 10:20 (GMT +5) (8 Σεπ 2021 05:20 GMT)
5.5

54 km
631 km (392 mi)Tajikistan-Xinjiang Border Region Περ.
30 Αυγ 2021 22:53 (GMT +4:30) (30 Αυγ 2021 18:23 GMT)
5.0

10 km
259 km (161 mi)Hindu Kush Region, Afghanistan 2 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1017 joules (39279 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3.4 x 107 τόνους TNT ή 2112.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Kabul, Afghanistan (KBL/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Kabul, Afghanistan: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings