Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 23:18 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Republican Subordination, Τατζικιστάν: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 23:18 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.3 - 52 km νότια από Osh, Κιργιστάν, Σάβ, 27 Νοε 2021 15:21 (GMT +6)
...Read More
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (4 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 09:21 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 15:21 (GMT +6) (27 Νοε 2021 09:21 GMT)
4.3

17 km
52 km νότια από Osh, Κιργιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 05:05 GMT (2 σεισμοί)
24 Νοε 2021 10:05 (GMT +5) (24 Νοε 2021 05:05 GMT)
4.1

14 km
Jizzakh Region, 11 km δυτικά από Istaravshan, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 07:34 (GMT +5) (24 Νοε 2021 02:34 GMT)
4.2

10 km
0.3 km δυτικά από Obigarm, Τατζικιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:49 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 15:49 (GMT +5) (22 Νοε 2021 10:49 GMT)
4.2

10 km
8.7 km ανατολικά από Karakenja, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.2 x 1011 joules (144 megawatt hours, ισοδυναμεί με 124 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel