Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 07:54 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Oaxaca, Μεξικό: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 07:54 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (97 στα 100 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 07:37 GMT (2 σεισμοί)
8 Δεκ 2021 01:37 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 07:37 GMT)
?

n/a
Berriozabal, 17 km δυτικά από Τούξτλα Γκουτιέρρες, Μεξικό (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 22:50 (GMT -6) (8 Δεκ 2021 04:50 GMT)
4.1

97 km
North Pacific Ocean, 40 km νοτιοδυτικά από Pijijiapan, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 22:58 GMT (15 σεισμοί)
7 Δεκ 2021 16:58 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 22:58 GMT)
3.5

42 km
Candelaria Loxicha, 43 km νότια από Miahuatlan de Porfirio Diaz, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 16:10 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 22:10 GMT)
3.6

64 km
San Pedro Martir Quiechapa, 38 km ανατολικά από Miahuatlan de Porfirio Diaz, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 15:57 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 21:57 GMT)
3.7

72 km
San Pedro Tapanatepec, Oaxaca, 41 km βορειοδυτικά από Arriaga, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 15:03 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 21:03 GMT)
3.3

30 km
San Gabriel Mixtepec, 20 km βόρεια από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 12:46 (GMT -7) (7 Δεκ 2021 19:46 GMT)
3.3

13 km
North Pacific Ocean, 66 km νοτιοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 11:48 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 17:48 GMT)
4.1

45 km
32 km βορειοανατολικά από Matias Romero Avendaño, Μεξικό
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 07:45 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 13:45 GMT)
4.2

129 km
Matias Romero Avendaño, Oaxaca, 69 km νότια από Acayucan, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 04:35 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 10:35 GMT)
3.7

104 km
14 km νοτιοανατολικά από Pijijiapan, Chiapas, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 04:13 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 10:13 GMT)
3.3

13 km
15 km νοτιοδυτικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 04:09 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 10:09 GMT)
3.4

124 km
33 km νοτιοανατολικά από Jesus Carranza, Veracruz, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 03:15 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 09:15 GMT)
3.7

37 km
Texistepec, 41 km νοτιοδυτικά από Minatitlan, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 02:52 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 08:52 GMT)
3.2

10 km
2.2 km νοτιοδυτικά από Santa Catarina Juquila, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 02:39 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 08:39 GMT)
3.5

109 km
3.4 km ανατολικά από La Isla, Tierra Blanca, Veracruz, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 02:38 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 08:38 GMT)
3.6

17 km
North Pacific Ocean, 82 km νότια από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 02:25 (GMT -6) (7 Δεκ 2021 08:25 GMT)
3.2

51 km
Tecoanapa, 29 km δυτικά από Ayutla de los Libres, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 22:31 GMT (13 σεισμοί)
6 Δεκ 2021 16:31 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 22:31 GMT)
3.4

2 km
North Pacific Ocean, 25 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 13:51 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 19:51 GMT)
3.6

5 km
Santa Maria Huazolotitlan, 22 km νοτιοανατολικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 12:23 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 18:23 GMT)
3.4

16 km
Tatahuicapan de Juarez, 35 km ανατολικά από Catemaco, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 12:14 (GMT -6) (6 Δεκ 2021 18:14 GMT)
3.3

8 km
17 km δυτικά από Santo Domingo Tehuantepec, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.2 x 1012 joules (1.43 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1234 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel