Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!

Τελευταίοι σεισμοί, East China Sea τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Σεπτεμβρίου 2022 09:58 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, East China Sea είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 2 σεισμούς μεγέθους 3+ και 3 σεισμούς μεγέθους 2+.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.9 σημειώθηκε Philippine Sea, Ιαπωνία, πριν από 15 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.1 | 14 km ΝΑ από Hitoyoshi, Prefectura de Kumamoto, Ιαπωνία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.9 | Philippine Sea, 145 km Ν από Naha, Okinawa, Ιαπωνία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near East China Sea (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες7 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 7 ημέρες19 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+ | 6 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες100 σεισμοί | 42 σεισμοί M2+ | 29 σεισμοί M3+ | 24 σεισμοί M4+ | 5 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες220 σεισμοί | 103 σεισμοί M2+ | 69 σεισμοί M3+ | 39 σεισμοί M4+ | 9 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες1,364 σεισμοί | 581 σεισμοί M2+ | 452 σεισμοί M3+ | 269 σεισμοί M4+ | 56 σεισμοί M5+ | 6 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
26 Σεπ 2022 17:50 (GMT +9) (26 Σεπ 2022 08:50 GMT)
3.1

133 km
14 km νοτιοανατολικά από Hitoyoshi, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.
26 Σεπ 2022 17:21 (GMT +9) (26 Σεπ 2022 08:21 GMT)
3.3

165 km
Japan: SATSUMA PENINSULA REGION
Το ενιωσα
Περ.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
26 Σεπ 2022 07:37 (GMT +9) (25 Σεπ 2022 22:37 GMT)
2.7

3.4 km
Japan: NEAR AMAMI-OSHIMA ISLAND
Το ενιωσα
Περ.
26 Σεπ 2022 06:41 (GMT +9) (25 Σεπ 2022 21:41 GMT)
2.8

20 km
Japan: SOUTHERN MIYAZAKI PREF Περ.
26 Σεπ 2022 03:05 (GMT +8) (25 Σεπ 2022 19:05 GMT)
4.9

10 km
134 Km SSW of Itoman, Japan
Το ενιωσα
Περ.
26 Σεπ 2022 01:53 (GMT +9) (25 Σεπ 2022 16:53 GMT)
2.7

59 km
Japan: NEAR AMAMI-OSHIMA ISLAND Περ.
25 Σεπ 2022 20:43 (GMT +8) (25 Σεπ 2022 12:43 GMT)
4.9

10 km
Japan: Southeast of Ryukyu Islands
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.8 x 1012 joules (788 megawatt hours, ισοδυναμεί με 678 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Okinawa Kunigami (JOW/JP network) | Show on map | Station Info
Seismic station Okinawa Kunigami: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings