Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 18 Οκτωβρίου 2021 07:41 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Sisak-Moslavina, Κροατία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Οκτωβρίου 2021 07:41 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 3.0 - Town of Jastrebarsko, Zagreb County, Κροατία, Δευ, 11 Οκτ 2021 13:39 (GMT +2)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.3 - CROATIA, Κυρ, 17 Οκτ 2021 14:54 (GMT +2)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 12:54 GMT (1 σεισμός)
17 Οκτ 2021 14:54 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 12:54 GMT)
1.3

1 km
499 km (310 mi)CROATIA ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 16:46 GMT (3 σεισμοί)
16 Οκτ 2021 18:46 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 16:46 GMT)
2.5

10 km
545 km (339 mi)Općina Dubrava, Zagreb County, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
16 Οκτ 2021 18:46 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 16:46 GMT)
2.2

8 km
494 km (307 mi)Town of Glina, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
16 Οκτ 2021 10:16 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 08:16 GMT)
1.2

1 km
499 km (310 mi)CROATIA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 10:05 GMT (1 σεισμός)
15 Οκτ 2021 12:05 (GMT +2) (15 Οκτ 2021 10:05 GMT)
2.3

5 km
495 km (308 mi)Petrinja, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 19:40 GMT (3 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 21:40 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 19:40 GMT)
2.3

2 km
484 km (301 mi)SLOVENIA ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 11:18 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 09:18 GMT)
1.6

1 km
497 km (309 mi)Municipality of Pokupsko, Zagreb County, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 06:30 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 04:30 GMT)
1.8

10 km
493 km (306 mi)Municipality of Pokupsko, Zagreb County, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 19:20 GMT (3 σεισμοί)
13 Οκτ 2021 21:20 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 19:20 GMT)
2.2

2 km
484 km (301 mi)Klinča Sela, Zagreb County, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 06:50 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 04:50 GMT)
1.7

1 km
498 km (309 mi)Municipality of Lekenik, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 06:22 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 04:22 GMT)
2.2

10 km
504 km (313 mi)Municipality of Lekenik, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 19:32 GMT (4 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 21:32 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 19:32 GMT)
1.7

10 km
489 km (304 mi)Town of Glina, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 16:17 GMT
1.9

10 km
486 km (302 mi)Town of Glina, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 15:51 GMT
1.9

10 km
484 km (301 mi)Town of Glina, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 05:38 GMT
1.9

10 km
498 km (309 mi)Croatia ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 15:06 GMT (3 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 17:06 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 15:06 GMT)
2.2

2 km
478 km (297 mi)SLOVENIA ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 14:51 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 12:51 GMT)
1.6

10 km
491 km (305 mi)Town of Jastrebarsko, Zagreb County, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 13:39 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 11:39 GMT)
3.0

10 km
490 km (304 mi)Town of Jastrebarsko, Zagreb County, Κροατία
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.5 x 109 joules (961 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.827 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | RU | EL | IT
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube