Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Municipio Libertador, Venezuela Baskent Boelgesi, Βενεζουέλα - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 10 Μαΐου 2022 08:30 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 32 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 113 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 302 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Από το 1900, Municipio Libertador είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.7, 3 σεισμούς μεγέθους 6+, 3 σεισμούς μεγέθους 5+, 32 σεισμούς μεγέθους 4+, 113 σεισμούς μεγέθους 3+ και 302 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.8 | Caribbean Sea, 153 km ΒΑ από Καράκας, Βενεζουέλα -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.7 | 83 km ΒΑ από Guatire, Municipio Zamora, Caracas, Βενεζουέλα -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Municipio Libertador, Venezuela Baskent Boelgesi, Βενεζουέλα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 2.1 ή μεγαλύτερο (454 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
16 Μαρ 2022 10:28 (GMT -4) (16 Μαρ 2022 14:28 GMT)
2.8

35 km
485 km (301 mi)Caribbean Sea, 153 km βορειοανατολικά από Καράκας, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
15 Μαρ 2022 13:06 (GMT -4) (15 Μαρ 2022 17:06 GMT)
4.6

10 km
636 km (395 mi)69 km δυτικά από Valle de La Pascua, Βενεζουέλα 15 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
4 Φεβ 2022 02:39 GMT
2.7

2.4 km
744 km (462 mi)18 km δυτικά από Valencia, Carabobo, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
3 Φεβ 2022 14:28 GMT
2.7

12 km
743 km (462 mi)18 km δυτικά από Valencia, Carabobo, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 14:14 (GMT -4) (25 Ιαν 2022 18:14 GMT)
3.4

32 km
565 km (351 mi)Caracas, 39 km ανατολικά από Καράκας, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 10:16 (GMT -4) (22 Ιαν 2022 14:16 GMT)
2.7

7.8 km
746 km (464 mi)Carabobo, 149 km δυτικά από Καράκας, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
29 Δεκ 2021 01:12 (GMT -4) (29 Δεκ 2021 05:12 GMT)
2.6

1.2 km
631 km (392 mi)18 km νότια από Λος Τέκες, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
28 Δεκ 2021 10:39 (GMT -4) (28 Δεκ 2021 14:39 GMT)
2.7

5 km
615 km (382 mi)9.1 km βορειοδυτικά από Cua, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
28 Δεκ 2021 00:23 (GMT -4) (28 Δεκ 2021 04:23 GMT)
2.6

5 km
745 km (463 mi)19 km δυτικά από Valencia, Carabobo, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
16 Νοε 2021 16:34 (GMT -4) (16 Νοε 2021 20:34 GMT)
3.0

5 km
499 km (310 mi)Caribbean Sea, 99 km ανατολικά από Καράκας, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
9 Οκτ 2021 23:33 (GMT -4) (10 Οκτ 2021 03:33 GMT)
2.5

7.4 km
682 km (424 mi)Venezuela: 16 Km Al Suroeste De La Victoria 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
3 Οκτ 2021 20:53 (GMT -4) (4 Οκτ 2021 00:53 GMT)
2.9

5 km
620 km (385 mi)18 km νότια από Λος Τέκες, Βενεζουέλα 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
8 Σεπ 2021 22:39 (GMT -4) (9 Σεπ 2021 02:39 GMT)
3.0

9 km
757 km (470 mi)8.5 km βορειοανατολικά από Tinaquillo, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
8 Σεπ 2021 22:33 (GMT -4) (9 Σεπ 2021 02:33 GMT)
2.8

8.6 km
759 km (472 mi)9.2 km νοτιοανατολικά από Tinaquillo, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
19 Ιου 2021 02:44 GMT
2.5

9 km
646 km (401 mi)Caribbean Sea, 41 km δυτικά από Catia La Mar, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
18 Ιου 2021 04:47 GMT
2.9

8.6 km
622 km (386 mi)Caribbean Sea, 125 km βορειοδυτικά από Καράκας, Βενεζουέλα Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 1016 joules (6457 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5.6 x 106 τόνους TNT ή 347.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.