Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Bogota, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 25 Μαΐου 2022 11:21 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Bogota είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.6. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.9 | Cundinamarca, 25 km Ν από Chiquinquira, Boyaca, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | 13 km ΝΑ από Villa de San Diego de Ubaté, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Bogota, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:30 σεισμοί | 7 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:86 σεισμοί | 19 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:413 σεισμοί | 97 σεισμοί M2+ | 13 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:455 σεισμοί | 102 σεισμοί M2+ | 13 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Bogota, Κολομβία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 05:42 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 10:42 GMT)
1.9

154 km
Cundinamarca, 25 km νότια από Chiquinquira, Boyaca, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 22:41 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 03:41 GMT)
2.6

152 km
13 km νοτιοανατολικά από Villa de San Diego de Ubaté, Κολομβία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 17:13 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 22:13 GMT)
0.9

28 km
Colombia Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 16:01 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 21:01 GMT)
1.5

12 km
60 km δυτικά από Granada, Departamento del Meta, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:16 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 16:16 GMT)
1.5

146 km
27 km βορειοδυτικά από Τούνχα, Κολομβία Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:03 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 16:03 GMT)
1.0

27 km
Colombia Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.7 x 108 joules (159 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.137 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.