Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Taboga District, Panama, Παναμάς - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 19 Απριλίου 2022 06:39 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 32 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 149 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Taboga District είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.0, 5 σεισμούς μεγέθους 6+, 32 σεισμούς μεγέθους 5+ και 149 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.7 | Provincia de Los Santos, 80 km ΝΑ από Santiago, Παναμάς -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.0 | 13 km Ν από Jaqué, Provincia del Darién, Παναμάς -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (187 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
28 Μαρ 2022 13:55 (GMT -5) (28 Μαρ 2022 18:55 GMT)
4.7

10 km
259 km (161 mi)Provincia de Los Santos, 80 km νοτιοανατολικά από Santiago, Παναμάς 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
18 Μαρ 2022 15:35 (GMT -5) (18 Μαρ 2022 20:35 GMT)
4.1

5 km
322 km (200 mi)North Pacific Ocean, 59 km νοτιοανατολικά από Las Tablas, Παναμάς Περ.Χάρτης
3 Μαρ 2022 02:37 (GMT -5) (3 Μαρ 2022 07:37 GMT)
5.0

35 km
456 km (283 mi)Caribbean Sea, 152 km βορειοανατολικά από Πόλη του Παναμά, Παναμάς 91 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
20 Φεβ 2022 11:37 (GMT -5) (20 Φεβ 2022 16:37 GMT)
4.1

10 km
379 km (235 mi)109 km νοτιοδυτικά από Isla del Rey , Panama, Παναμάς Περ.Χάρτης
6 Φεβ 2022 13:32 (GMT -5) (6 Φεβ 2022 18:32 GMT)
4.6

10 km
277 km (172 mi)Provincia de Los Santos, 97 km νοτιοανατολικά από Santiago, Παναμάς 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Φεβ 2022 13:27 (GMT -5) (6 Φεβ 2022 18:27 GMT)
4.2

10 km
268 km (167 mi)44 km νοτιοδυτικά από Las Tablas, Παναμάς 10 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
13 Δεκ 2021 04:22 (GMT -5) (13 Δεκ 2021 09:22 GMT)
4.1

10 km
383 km (238 mi)North Pacific Ocean, 171 km νότια από Πόλη του Παναμά, Παναμάς Περ.Χάρτης
24 Νοε 2021 01:39 (GMT -5) (24 Νοε 2021 06:39 GMT)
4.0

10 km
428 km (266 mi)North Pacific Ocean, 40 km δυτικά από Jaqué, Παναμάς Περ.Χάρτης
23 Νοε 2021 02:07 (GMT -5) (23 Νοε 2021 07:07 GMT)
4.9

10 km
435 km (270 mi)North Pacific Ocean, 204 km νοτιοανατολικά από Πόλη του Παναμά, Παναμάς 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Νοε 2021 02:05 (GMT -5) (23 Νοε 2021 07:05 GMT)
4.9

6 km
431 km (268 mi)34 km δυτικά από Jaqué, Provincia del Darién, Παναμάς Περ.Χάρτης
19 Νοε 2021 17:02 (GMT -5) (19 Νοε 2021 22:02 GMT)
4.7

2 km
423 km (263 mi)North Pacific Ocean, 45 km νοτιοδυτικά από Jaqué, Παναμάς 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
12 Οκτ 2021 10:46 (GMT -5) (12 Οκτ 2021 15:46 GMT)
4.1

1 km
231 km (144 mi)Provincia de Los Santos, Παναμάς 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Σεπ 2021 16:50 (GMT -5) (6 Σεπ 2021 21:50 GMT)
4.1

28 km
461 km (286 mi)21 km νοτιοανατολικά από Nargana, Παναμάς Περ.Χάρτης
6 Σεπ 2021 06:59 (GMT -5) (6 Σεπ 2021 11:59 GMT)
4.4

10 km
374 km (232 mi)North Pacific Ocean, 49 km νοτιοανατολικά από Pedasi, Παναμάς 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
28 May 8:44 pm (GMT -5) (29 Μαΐ 2021 01:44 GMT)
4.2

8 km
264 km (164 mi)21 km δυτικά από Tonosi, Provincia de Los Santos, Παναμάς 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
1 May 1:13 am (GMT -5) (1 Μαΐ 2021 06:13 GMT)
5.1

41 km
378 km (235 mi)Colon, 84 km βορειοανατολικά από Πόλη του Παναμά, Παναμάς 1048 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4 x 1015 joules (1119 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 9.6 x 105 τόνους TNT ή 60.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.