Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 29 Νοεμβρίου 2021 00:56 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Tyrrhenian Sea: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 29 Νοεμβρίου 2021 00:56 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.4 ή μεγαλύτερο (70 στα 169 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:56 GMT (18 σεισμοί)
29 Νοε 2021 00:56 (GMT +1) (28 Νοε 2021 23:56 GMT)
1.8

13 km
16 km βορειοδυτικά από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:45 (GMT +1) (28 Νοε 2021 23:45 GMT)
2.4

15 km
15 km βορειοδυτικά από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:00 (GMT +1) (28 Νοε 2021 20:00 GMT)
1.5

8.5 km
3.8 km βορειοδυτικά από Gubbio, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:09 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:09 GMT)
2.7

11 km
Tyrrhenian Sea, 73 km βορειοδυτικά από Lipari , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:04 (GMT +1) (28 Νοε 2021 18:04 GMT)
3.8

34 km
Tyrrhenian Sea, 24 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 18:19 (GMT +1) (28 Νοε 2021 17:19 GMT)
1.5

10.3 km
24 km ανατολικά από Spoleto, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 15:54 (GMT +1) (28 Νοε 2021 14:54 GMT)
1.5

10.1 km
19 km βόρεια από Foligno, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 13:56 (GMT +1) (28 Νοε 2021 12:56 GMT)
2.3

10.7 km
Tyrrhenian Sea, 23 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 09:36 (GMT +1) (28 Νοε 2021 08:36 GMT)
1.5

14 km
17 km βόρεια από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:51 (GMT +1) (28 Νοε 2021 07:51 GMT)
2.9

28 km
Tyrrhenian Sea, 26 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:25 (GMT +1) (28 Νοε 2021 07:25 GMT)
2.0

9.2 km
Provincia di Rieti, 98 km βορειοανατολικά από Ρώμη, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 06:42 (GMT +1) (28 Νοε 2021 05:42 GMT)
1.4

12 km
Italy: 7 Km W Arquata Del Tronto (AP) ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:50 (GMT +1) (28 Νοε 2021 04:50 GMT)
1.7

12 km
15 km βορειοδυτικά από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:52 (GMT +1) (28 Νοε 2021 02:52 GMT)
4.2

5.2 km
Tyrrhenian Sea, 23 km βορειοδυτικά από Alicudi , Ιταλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:50 (GMT +1) (28 Νοε 2021 02:50 GMT)
1.9

10.5 km
14 km βορειοδυτικά από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:23 (GMT +1) (28 Νοε 2021 02:23 GMT)
2.2

15 km
16 km βόρεια από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:04 (GMT +1) (28 Νοε 2021 01:04 GMT)
1.4

13 km
Italy: 6 Km S Serra Sant'Abbondio (PU) ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 01:02 (GMT +1) (28 Νοε 2021 00:02 GMT)
1.5

14 km
16 km βορειοδυτικά από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:13 GMT (15 σεισμοί)
27 Νοε 2021 23:13 (GMT +1) (27 Νοε 2021 22:13 GMT)
1.9

16 km
14 km νότια από Potenza, Μπαζιλικάτα, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:30 (GMT +1) (27 Νοε 2021 20:30 GMT)
1.6

10 km
4.1 km βόρεια από Norcia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:25 (GMT +1) (27 Νοε 2021 15:25 GMT)
1.4

11 km
Italy: 2 Km W Preci (PG) ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:23 (GMT +1) (27 Νοε 2021 09:23 GMT)
2.8

34 km
Μεσσίνα, 19 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 10:19 (GMT +1) (27 Νοε 2021 09:19 GMT)
2.8

38 km
Μεσσίνα, 33 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:46 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:46 GMT)
1.6

9.4 km
Provincia di Macerata, Μάρκε, 16 km βόρεια από Norcia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:40 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:40 GMT)
1.8

24 km
Provincia di Crotone, 20 km ανατολικά από San Giovanni in Fiore, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:36 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:36 GMT)
2.9

34 km
Μεσσίνα, 21 km δυτικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:23 (GMT +1) (27 Νοε 2021 07:23 GMT)
2.9

38 km
Μεσσίνα, 33 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:59 (GMT +1) (27 Νοε 2021 05:59 GMT)
2.0

12 km
Provincia di Perugia, Ούμπρια, 98 km βορειοανατολικά από Ρώμη, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:22 (GMT +1) (27 Νοε 2021 05:22 GMT)
2.4

15 km
20 km βορειοδυτικά από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:18 (GMT +1) (27 Νοε 2021 05:18 GMT)
1.4

9.9 km
Italy: 1 Km SE Sellano (PG) ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:59 (GMT +1) (27 Νοε 2021 02:59 GMT)
1.6

12 km
Provincia di Macerata, Μάρκε, 22 km ανατολικά από Foligno, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:17 (GMT +1) (27 Νοε 2021 02:17 GMT)
2.1

12 km
Provincia di Macerata, Μάρκε, 21 km ανατολικά από Foligno, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:31 (GMT +1) (27 Νοε 2021 00:31 GMT)
1.6

14 km
Provincia di Teramo, 24 km βόρεια από L’Aquila, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 22:15 GMT (7 σεισμοί)
26 Νοε 2021 23:15 (GMT +1) (26 Νοε 2021 22:15 GMT)
1.7

7.5 km
Θάλασσα της Λιγουρίας, 9 km νότια από Λιβόρνο, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 17:02 (GMT +1) (26 Νοε 2021 16:02 GMT)
1.6

10.9 km
1.2 km νότια από Norcia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:53 (GMT +1) (26 Νοε 2021 15:53 GMT)
1.7

9.5 km
Provincia di Macerata, 18 km νότια από Iesi, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 09:36 (GMT +1) (26 Νοε 2021 08:36 GMT)
2.0

26 km
24 km δυτικά από Ascoli Piceno, Μάρκε, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:54 (GMT +1) (26 Νοε 2021 06:54 GMT)
?

n/a
Campania, 14 km ανατολικά από Νάπολη, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:16 (GMT +1) (26 Νοε 2021 03:16 GMT)
1.5

9.5 km
10.5 km νοτιοανατολικά από Pieve Torina, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 02:08 (GMT +1) (26 Νοε 2021 01:08 GMT)
1.5

10 km
Ascoli Piceno, Μάρκε, 13 km νοτιοανατολικά από Norcia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:43 GMT (6 σεισμοί)
26 Νοε 2021 00:43 (GMT +1) (25 Νοε 2021 23:43 GMT)
?

n/a
30 km βόρεια από Κατάνη, Σικελία, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 00:08 (GMT +1) (25 Νοε 2021 23:08 GMT)
1.4

11 km
Italy: 3 Km E Fiordimonte (MC) ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:28 (GMT +1) (25 Νοε 2021 22:28 GMT)
1.6

26 km
20 km νότια από Macerata, Μάρκε, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 21:51 (GMT +1) (25 Νοε 2021 20:51 GMT)
1.5

6 km
Tyrrhenian Sea, 9 km νοτιοδυτικά από Isola Vulcano , Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:38 (GMT +1) (25 Νοε 2021 18:38 GMT)
2.0

8 km
Tyrrhenian Sea, 26 km βορειοδυτικά από Capo d'Orlando, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:46 (GMT +1) (25 Νοε 2021 16:46 GMT)
1.7

9.2 km
Provincia di Macerata, Μάρκε, 16 km βόρεια από Norcia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:47 GMT (8 σεισμοί)
25 Νοε 2021 00:47 (GMT +1) (24 Νοε 2021 23:47 GMT)
2.4

9.8 km
Tyrrhenian Sea, 61 km νότια από Agropoli, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 23:48 (GMT +1) (24 Νοε 2021 22:48 GMT)
1.8

23 km
8.8 km βορειοανατολικά από Bronte, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 19:57 (GMT +1) (24 Νοε 2021 18:57 GMT)
1.7

39 km
Μεσσίνα, 39 km βορειοδυτικά από Adrano, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:20 (GMT +1) (24 Νοε 2021 13:20 GMT)
2.8

110 km
Tyrrhenian Sea, 41 km δυτικά από Cosenza, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:06 (GMT +1) (24 Νοε 2021 10:06 GMT)
1.8

11 km
Tyrrhenian Sea, 1.1 km βορειοδυτικά από Santo Stefano di Camastra, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:03 (GMT +1) (24 Νοε 2021 09:03 GMT)
2.4

5.8 km
3.6 km νότια από Santo Stefano di Camastra, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:55 (GMT +1) (24 Νοε 2021 08:55 GMT)
2.2

15 km
Province of L'Aquila, Αμπρούτσο, 24 km βορειοανατολικά από Sora, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 01:38 (GMT +1) (24 Νοε 2021 00:38 GMT)
1.4

9.5 km
Italy: 2 Km NE Tagliacozzo (AQ) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 20:01 GMT (7 σεισμοί)
23 Νοε 2021 21:01 (GMT +1) (23 Νοε 2021 20:01 GMT)
1.8

28 km
Adriatic Sea, 22 km βορειοανατολικά από Sannicandro Garganico, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 08:58 (GMT +1) (23 Νοε 2021 07:58 GMT)
1.5

10.1 km
0.9 km νότια από Villa d'Agri, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 08:34 (GMT +1) (23 Νοε 2021 07:34 GMT)
1.4

3.6 km
Italy: Costa Toscana Livornese (Livorno) ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 05:01 (GMT +1) (23 Νοε 2021 04:01 GMT)
1.5

19 km
13 km βόρεια από Giarre, Κατάνη, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:23 (GMT +1) (23 Νοε 2021 02:23 GMT)
1.7

18 km
14 km βόρεια από Giarre, Κατάνη, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:17 (GMT +1) (23 Νοε 2021 02:17 GMT)
1.4

18 km
Italy: 3 Km E Linguaglossa (CT) ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 02:52 (GMT +1) (23 Νοε 2021 01:52 GMT)
1.9

9 km
3.9 km δυτικά από Colleferro, Rome, Λάτιο, Ιταλία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 23:43 GMT (9 σεισμοί)
23 Νοε 2021 00:43 (GMT +1) (22 Νοε 2021 23:43 GMT)
1.4

0.2 km
Italy: Vesuvius Area ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 23:12 (GMT +1) (22 Νοε 2021 22:12 GMT)
1.6

21 km
25 km βορειοανατολικά από Manfredonia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:50 (GMT +1) (22 Νοε 2021 20:50 GMT)
1.4

17 km
17 km βόρεια από Giarre, Κατάνη, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 20:52 (GMT +1) (22 Νοε 2021 19:52 GMT)
2.0

177 km
Tyrrhenian Sea, 48 km δυτικά από Lamezia Terme, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 19:51 (GMT +1) (22 Νοε 2021 18:51 GMT)
1.7

12 km
1.5 km ανατολικά από Norcia, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:30 (GMT +1) (22 Νοε 2021 10:30 GMT)
1.5

18 km
16 km βόρεια από Giarre, Κατάνη, Σικελία, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 07:54 (GMT +1) (22 Νοε 2021 06:54 GMT)
1.4

8.9 km
Italy: 3 Km NE Amatrice (RI) ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 07:41 (GMT +1) (22 Νοε 2021 06:41 GMT)
1.6

3.1 km
Θάλασσα της Λιγουρίας, 8 km νότια από Λιβόρνο, Ιταλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 05:06 (GMT +1) (22 Νοε 2021 04:06 GMT)
1.4

12 km
Italy: 2 Km SE Castiglione Di Sicilia (CT) ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1011 joules (46.7 megawatt hours, ισοδυναμεί με 40.2 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube