Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 9 Δεκεμβρίου 2021 14:47 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Νησί Elafonisos, Lakonien, Πελοπόννησος, Ελλάδα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 9 Δεκεμβρίου 2021 14:47 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 11:34 GMT (1 σεισμός)
9 Δεκ 2021 13:34 (GMT +2) (9 Δεκ 2021 11:34 GMT)
2.1

10 km
2.8 km ανατολικά από Skala, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 05:18 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2021 07:18 (GMT +2) (8 Δεκ 2021 05:18 GMT)
2.4

14 km
14 km νότια από Molaoi, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 02:25 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2021 04:25 (GMT +2) (5 Δεκ 2021 02:25 GMT)
2.2

12 km
Αιγαίο Πέλαγος, 28 km νοτιοανατολικά από Leonidio, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 23:26 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2021 01:26 (GMT +2) (4 Δεκ 2021 23:26 GMT)
2.2

13 km
Elafonisos, 6.4 km νότια από Gefyra, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 09:46 GMT (2 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 11:46 (GMT +2) (3 Δεκ 2021 09:46 GMT)
2.7

7.7 km
Ionian Sea, 30 km νοτιοδυτικά από Elafonisos , Ελλάδα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 06:55 (GMT +2) (3 Δεκ 2021 04:55 GMT)
2.3

9.3 km
Ionian Sea, 29 km νοτιοδυτικά από Elafonisos , Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 109 joules (411 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.353 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel