Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 17 Ιανουαρίου 2022 08:29 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Whatcom, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 17 Ιανουαρίου 2022 08:29 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 05:10 GMT (4 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 21:10 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 05:10 GMT)
1.2

12 km
6 Km NW of Friday Harbor, Washington Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 21:09 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 05:09 GMT)
1.2

12 km
7 Km NNW of Friday Harbor, Washington Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 17:33 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 01:33 GMT)
1.3

15 km
9 Km WNW of Orcas, Washington Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 17:30 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 01:30 GMT)
0.9

12 km
6 Km WNW of Orcas, Washington Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 01:06 GMT (1 σεισμός)
13 Ιαν 2022 17:06 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 01:06 GMT)
1.0

14 km
6 Km WSW of Lake Cavanaugh, Washington Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 23:47 GMT (4 σεισμοί)
12 Ιαν 2022 15:47 (GMT -8) (12 Ιαν 2022 23:47 GMT)
0.8
Vancouver Island, Canada Region Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 15:47 (GMT -8) (12 Ιαν 2022 23:47 GMT)
1.2

0.3 km
Explosion - 3 Km W of Langford, Canada Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 14:33 (GMT -8) (12 Ιαν 2022 22:33 GMT)
1.8
Βρετανική Κολομβία, Καναδάς Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 12:48 (GMT -8) (12 Ιαν 2022 20:48 GMT)
?

n/a
37 km δυτικά από Victoria, Γεωγραφικό Διαμέρισμα Κάπιταλ, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 27 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 23:33 GMT (5 σεισμοί)
11 Ιαν 2022 15:33 (GMT -8) (11 Ιαν 2022 23:33 GMT)
0.2

16 km
Vancouver Island, Canada Region Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 15:31 (GMT -8) (11 Ιαν 2022 23:31 GMT)
1.8
Βρετανική Κολομβία, Καναδάς Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 15:30 (GMT -8) (11 Ιαν 2022 23:30 GMT)
0.3

1 km
Vancouver Island, Canada Region Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 14:58 (GMT -8) (11 Ιαν 2022 22:58 GMT)
2.0
Whatcom County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 17:27 GMT
0.8

3 km
12 Km W of Victoria, Canada Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 19:56 GMT (4 σεισμοί)
10 Ιαν 2022 11:56 (GMT -8) (10 Ιαν 2022 19:56 GMT)
1.5

15 km
9 Km WNW of Orcas, Washington Περ.Χάρτης
10 Ιαν 2022 11:52 (GMT -8) (10 Ιαν 2022 19:52 GMT)
1.8

14 km
Vancouver Island, Canada Region Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.8 x 108 joules (78.3 kilowatt hours) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube