Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Riosucio, Departamento del Choco, Κολομβία, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 22 Μαΐου 2022 06:59 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 23 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Riosucio είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 1 σεισμό μεγέθους 3.6 και 12 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 23 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | Departamento del Choco, 91 km Ν από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.5 | 25 km ΝΔ από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Riosucio, Departamento del Choco, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:4 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:7 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:38 σεισμοί | 12 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:273 σεισμοί | 52 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:303 σεισμοί | 53 σεισμοί M2+ | 23 σεισμοί M3+ | 20 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (38 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
21 Μαΐ 2022 21:18 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 02:18 GMT)
1.8

37 km
Departamento del Choco, 91 km νότια από Chigorodo, Κολομβία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 06:52 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 11:52 GMT)
1.7

62 km
93 km βόρεια από Κιμπδό, Κολομβία Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 05:08 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 10:08 GMT)
2.0

20 km
18 km νοτιοανατολικά από Riosucio, Κολομβία Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:05 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 07:05 GMT)
1.4

26 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 00:04 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 05:04 GMT)
1.4

3.4 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
20 Μαΐ 2022 12:14 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 17:14 GMT)
1.8

26 km
81 km νοτιοανατολικά από Apartado, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
19 Μαΐ 2022 16:58 (GMT -5) (19 Μαΐ 2022 21:58 GMT)
3.6

49 km
Departamento del Choco, 57 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 23:45 (GMT -5) (15 Μαΐ 2022 04:45 GMT)
1.3

30 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 23:11 (GMT -5) (15 Μαΐ 2022 04:11 GMT)
2.7

58 km
21 km νότια από Riosucio, Departamento del Choco, Κολομβία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 07:39 (GMT -5) (14 Μαΐ 2022 12:39 GMT)
2.5

49 km
28 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 05:05 (GMT -5) (14 Μαΐ 2022 10:05 GMT)
1.4

17 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 22:14 (GMT -5) (14 Μαΐ 2022 03:14 GMT)
1.3

37 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 21:30 (GMT -5) (14 Μαΐ 2022 02:30 GMT)
2.2

8.6 km
22 km νότια από Riosucio, Departamento del Choco, Κολομβία Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 21:24 (GMT -5) (14 Μαΐ 2022 02:24 GMT)
2.5

23 km
15 km νότια από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
13 Μαΐ 2022 07:26 (GMT -5) (13 Μαΐ 2022 12:26 GMT)
1.4
Northern Colombia Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 00:17 (GMT -5) (13 Μαΐ 2022 05:17 GMT)
2.0

45 km
Departamento del Choco, 91 km νοτιοδυτικά από Apartado, Κολομβία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 1011 joules (173 megawatt hours, ισοδυναμεί με 149 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.