Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Saint Paul Island, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαρτίου 2022 16:50 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 27 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 19 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Από το 1900, Saint Paul Island είχε 6 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 27 σεισμούς μεγέθους 4+, 19 σεισμούς μεγέθους 3+ και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.7 | Bering Sea, 31 km Α από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.3 | Bering Sea, 28 km Α από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 2.9 ή μεγαλύτερο (54 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
26 Οκτ 2022 08:25 (GMT -8) (26 Οκτ 2022 16:25 GMT)
4.7

12 km
94 km (58 mi)Bering Sea, 31 km ανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
8 Ιου 2022 05:32 (GMT -8) (8 Ιου 2022 13:32 GMT)
3.9

19 km
81 km (50 mi)Bering Sea, 18 km βορειοανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
6 Ιου 2022 13:26 (GMT -8) (6 Ιου 2022 21:26 GMT)
3.2

10 km
95 km (59 mi)Bering Sea, 24 km ανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιου 2022 20:25 (GMT -8) (5 Ιου 2022 04:25 GMT)
4.0

10 km
95 km (59 mi)Bering Sea, 28 km ανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιου 2022 16:11 (GMT -8) (5 Ιου 2022 00:11 GMT)
3.1

10 km
73 km (45 mi)Bering Sea, 23 km δυτικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιου 2022 11:50 (GMT -8) (4 Ιου 2022 19:50 GMT)
3.6

10 km
102 km (63 mi)Bering Sea, 23 km νοτιοανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιου 2022 01:39 (GMT -8) (4 Ιου 2022 09:39 GMT)
3.9

37 km
81 km (50 mi)Bering Sea, 13 km βορειοανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιου 2022 09:19 GMT
5.2

10 km
93 km (58 mi)Bering Sea, 23 km ανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιου 2022 01:17 (GMT -8) (4 Ιου 2022 09:17 GMT)
5.3

9.4 km
95 km (59 mi)Bering Sea, 28 km ανατολικά από Saint George, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.
17 Φεβ 2021 20:36 (GMT +0) (17 Φεβ 2021 20:36 GMT)
3.3

20 km
64 km (40 mi)Bering Sea, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2018-11-17 06:22:43 -11:00 (17 Νοε 2018 17:22 GMT)
3.8

8.1 km
116 km (72 mi)Bering Sea, 338 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2018-11-16 22:57:00 -11:00 (17 Νοε 2018 09:57 GMT)
4.1

26 km
124 km (77 mi)Bering Sea, 323 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2018-11-16 12:56:02 -11:00 (16 Νοε 2018 23:56 GMT)
4.2

11 km
121 km (75 mi)331 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2017-10-14 19:50:30 -11:00 (15 Οκτ 2017 06:50 GMT)
4.1

20 km
139 km (86 mi)Bering Sea, 317 km βόρεια από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
14 Ιου 2017 20:56 GMT
4.5

28 km
140 km (87 mi)Bering Sea, 312 km βόρεια από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2016-02-14 17:47:02 -09:00 (15 Φεβ 2016 02:47 GMT)
2.9

30 km
72 km (45 mi)Bering Sea, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Thursday, February 12, 2015 06:08:53 (12 Φεβ 2015 06:08 GMT)
4.0

20 km
94 km (58 mi)Bering Sea, 346 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Sunday, February 01, 2015 17:29:15 (2 Φεβ 2015 04:29 GMT)
4.6

22 km
87 km (54 mi)Bering Sea, 356 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2 Φεβ 2015 01:41 GMT
4.4

24 km
89 km (55 mi)Bering Sea, 350 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Sunday, February 01, 2015 12:10:25 (1 Φεβ 2015 23:10 GMT)
4.1

23 km
91 km (57 mi)Bering Sea, 351 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
1 Φεβ 2015 20:38 GMT
4.5

10 km
89 km (55 mi)Bering Sea, 347 km βορειοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1013 joules (10.6 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 9147 τόνους TNT ή 0.6 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Makushin Cirque, Makushin Volcano, Alaska (MCIR/AV network) | Show on map | Station Info
Seismic station Makushin Cirque, Makushin Volcano, Alaska: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings