Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Agkístri, Αττική, Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 16:17 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 15 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Agkístri είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 15 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.6 | 36 km ΝΑ από Évvoia , Κεντρική Ελλάδα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.3 | 7.2 km Α από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Agkístri, Αττική, Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες15 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες118 σεισμοί | 23 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες503 σεισμοί | 123 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,538 σεισμοί | 351 σεισμοί M2+ | 43 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες9,631 σεισμοί | 2,030 σεισμοί M2+ | 185 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (17 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (11 σεισμοί)
30 Σεπ 2022 18:44 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 15:44 GMT)
1.6

13 km
36 km νοτιοανατολικά από Évvoia , Κεντρική Ελλάδα Περ.
30 Σεπ 2022 18:27 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 15:27 GMT)
1.1

38 km
Greece: 6 Km E From Efira Περ.
30 Σεπ 2022 17:05 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 14:05 GMT)
1.4

8.9 km
Greece: 5 Km E From Thebes Περ.
30 Σεπ 2022 14:34 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 11:34 GMT)
1.6

18 km
18 km νοτιοδυτικά από Κόρινθος, Ελλάδα Περ.
30 Σεπ 2022 12:11 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 09:11 GMT)
1.9

5 km
Ionian Sea, 16 km βορειοδυτικά από Αίγιο, Δυτική Ελλάδα Περ.
30 Σεπ 2022 10:29 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 07:29 GMT)
1.5

10.4 km
9 km ανατολικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.
30 Σεπ 2022 09:24 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 06:24 GMT)
2.3

9.1 km
7.2 km ανατολικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.
30 Σεπ 2022 06:59 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 03:59 GMT)
0.6

10.9 km
Greece: 3 Km SE From Marathias Nafpaktias Περ.
30 Σεπ 2022 05:58 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 02:58 GMT)
1.4

15 km
Greece: 10 Km NNE From Kiato Περ.
30 Σεπ 2022 04:28 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 01:28 GMT)
0.7

7.6 km
58 km νότια από Καρπενήσι, Κεντρική Ελλάδα Περ.
30 Σεπ 2022 04:13 (GMT +3) (30 Σεπ 2022 01:13 GMT)
1.0

18 km
Greece: 9 Km NW From Efpalion Περ.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
29 Σεπ 2022 23:56 (GMT +3) (29 Σεπ 2022 20:56 GMT)
1.1

7.3 km
Greece: 6 Km NW From Perachora Περ.
29 Σεπ 2022 23:47 (GMT +3) (29 Σεπ 2022 20:47 GMT)
1.0

8.1 km
Greece: 7 Km S From Eratini Περ.
29 Σεπ 2022 21:11 (GMT +3) (29 Σεπ 2022 18:11 GMT)
1.6

4.2 km
9.2 km βορειοδυτικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.
29 Σεπ 2022 20:31 (GMT +3) (29 Σεπ 2022 17:31 GMT)
1.5

9.7 km
7.3 km νοτιοανατολικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.
29 Σεπ 2022 20:05 (GMT +3) (29 Σεπ 2022 17:05 GMT)
1.4

30 km
37 km βορειοδυτικά από Platanítis, Δυτική Ελλάδα Περ.
29 Σεπ 2022 19:40 (GMT +3) (29 Σεπ 2022 16:40 GMT)
2.2

9 km
Ionian Sea, 66 km νοτιοδυτικά από Καλαμάτα, Ελλάδα Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.5 x 108 joules (126 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.108 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Elmali-ANTALYA (ELL/KO network) | Show on map | Station Info
Seismic station Elmali-ANTALYA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings