Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Provincia de Cajabamba, Cajamarca, Περού - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 22 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 131 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Provincia de Cajabamba είχε 3 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 22 σεισμούς μεγέθους 5+ και 131 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.3 | 51 km ΒΔ από Juanjui, Περού -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.8 | 4.8 km Δ από Tinyayo, Provincia de Sihuas, Ancash, Περού -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Provincia de Cajabamba, Cajamarca, Περού | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (156 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
16 Μαΐ 2022 23:45 (GMT -5) (17 Μαΐ 2022 04:45 GMT)
4.3

117 km
554 km (344 mi)51 km βορειοδυτικά από Juanjui, Περού Περ.Χάρτης
21 Μαρ 2022 00:57 (GMT -5) (21 Μαρ 2022 05:57 GMT)
4.1

93 km
501 km (311 mi)Amazonas, 51 km νοτιοδυτικά από Moyobamba, Περού Περ.Χάρτης
1 Μαρ 2022 15:54 (GMT -5) (1 Μαρ 2022 20:54 GMT)
4.3

52 km
783 km (487 mi)South Pacific Ocean, 82 km δυτικά από Chimbote, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Νοε 2021 06:03 (GMT -5) (24 Νοε 2021 11:03 GMT)
4.0

58 km
777 km (483 mi)South Pacific Ocean, 69 km δυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
23 Νοε 2021 15:05 (GMT -5) (23 Νοε 2021 20:05 GMT)
4.0

80 km
772 km (480 mi)18 km βορειοδυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
19 Σεπ 2021 15:02 (GMT -5) (19 Σεπ 2021 20:02 GMT)
4.0

20 km
745 km (463 mi)92 km βορειοανατολικά από Chimbote, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 May 3:09 am (GMT -5) (24 Μαΐ 2021 08:09 GMT)
4.2

38 km
790 km (491 mi)South Pacific Ocean, 81 km νοτιοδυτικά από Trujillo, Περού 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Δεκ 2020 10:10 (GMT -5) (7 Δεκ 2020 15:10 GMT)
4.0

31 km
781 km (485 mi)South Pacific Ocean, 85 km δυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
22/10/2020 12:03:36 (22 Οκτ 2020 17:03 GMT)
4.1

132 km
739 km (459 mi)0.2 km βόρεια από Ranhuas, Provincia de Corongo, Ancash, Περού Περ.Χάρτης
3 Αυγ 2020 15:08 GMT
4.8

35 km
574 km (357 mi)La Libertad, 80 km ανατολικά από Cajamarca, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
26 Μαΐ 2020 08:16 GMT
4.1

52 km
747 km (464 mi)South Pacific Ocean, 68 km νοτιοδυτικά από Trujillo, Περού Περ.Χάρτης
13/05/2020 05:11:36 (13 Μαΐ 2020 10:11 GMT)
4.5

69 km
595 km (370 mi)1.7 km νότια από Chepen, La Libertad, Περού Περ.Χάρτης
3 Μαΐ 2020 13:34 GMT
4.2

84 km
665 km (413 mi)20 km βόρεια από Trujillo, La Libertad, Περού Περ.Χάρτης
06/01/2020 07:21:16 (6 Ιαν 2020 12:21 GMT)
4.4

126 km
561 km (349 mi)15 km βόρεια από Saposoa, Περού Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2019 07:40 GMT
4.2

28 km
776 km (482 mi)South Pacific Ocean, 95 km δυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
4 Αυγ 2019 08:54 GMT
4.2

43 km
779 km (484 mi)South Pacific Ocean, 92 km δυτικά από Chimbote, Περού Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 1015 joules (422 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3.6 x 105 τόνους TNT ή 22.7 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.