Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιανουαρίου 2022 11:40 GMT - Refresh

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ούταρ Πραντές, Ινδία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 29 Ιανουαρίου 2022 11:40 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.6 - Surkhet, Karnali Pradesh, Νεπάλ, Σάβ, 29 Ιαν 2022 13:39 (GMT +5:45)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (12 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 07:54 GMT (1 σεισμός)
29 Ιαν 2022 13:39 (GMT +5:45) (29 Ιαν 2022 07:54 GMT)
4.6

102 km
Surkhet, Karnali Pradesh, Νεπάλ
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 21:53 GMT (1 σεισμός)
29 Ιαν 2022 03:23 (GMT +5:30) (28 Ιαν 2022 21:53 GMT)
2.9

5 km
Amroha, Ούταρ Πραντές, 120 km ανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 16:27 GMT (3 σεισμοί)
27 Ιαν 2022 21:57 (GMT +5:30) (27 Ιαν 2022 16:27 GMT)
2.5

142 km
Nainital, Uttarakhand, 210 km ανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
27 Ιαν 2022 21:48 (GMT +5:30) (27 Ιαν 2022 16:18 GMT)
2.1

8.8 km
Almora, Uttarakhand, 276 km βορειοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
27 Ιαν 2022 21:48 (GMT +5:30) (27 Ιαν 2022 16:18 GMT)
2.7

5 km
Almora, Uttarakhand, 265 km ανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 11:09 GMT (2 σεισμοί)
26 Ιαν 2022 16:54 (GMT +5:45) (26 Ιαν 2022 11:09 GMT)
4.1

10 km
Gorkha, Gandaki Pradesh, 77 km δυτικά από Κατμαντού, Νεπάλ
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 14:09 (GMT +5:30) (26 Ιαν 2022 08:39 GMT)
2.9

30 km
Bijnor, Ούταρ Πραντές, 143 km βορειοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 22:36 GMT (3 σεισμοί)
26 Ιαν 2022 04:06 (GMT +5:30) (25 Ιαν 2022 22:36 GMT)
3.1

5 km
Pauri Garhwal, Uttarakhand, 188 km βορειοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 21:01 (GMT +5:30) (25 Ιαν 2022 15:31 GMT)
3.1

10 km
Bijnor, Ούταρ Πραντές, 125 km βορειοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 21:01 (GMT +5:30) (25 Ιαν 2022 15:31 GMT)
2.9

10 km
Ghaziabad, Ούταρ Πραντές, 84 km ανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 19:39 GMT (1 σεισμός)
25 Ιαν 2022 01:09 (GMT +5:30) (24 Ιαν 2022 19:39 GMT)
4.3

10 km
Pithoragarh, 231 km ανατολικά από Dehradun, Uttarakhand, Ινδία
Το ενιωσα - 21 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 06:50 GMT (1 σεισμός)
23 Ιαν 2022 12:20 (GMT +5:30) (23 Ιαν 2022 06:50 GMT)
3.3

148 km
Panipat, Χαρυάνα, 65 km βόρεια από Νέο Δελχί, Ινδία
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.8 x 1011 joules (218 megawatt hours, ισοδυναμεί με 188 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel