Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 19 Ιανουαρίου 2022 23:38 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, West Sepik Province, Παπούα Νέα Γουινέα: 2020

Τελευταία ανανενώση 19 Ιανουαρίου 2022 23:38 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (153 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 16:45 GMT (1 σεισμός)
1 Ιαν 2021 02:45 (GMT +10) (31 Δεκ 2020 16:45 GMT)
4.6

95 km
41 km βορειοανατολικά από Wabag, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 19:16 GMT (1 σεισμός)
31 Δεκ 2020 04:16 (GMT +9) (30 Δεκ 2020 19:16 GMT)
2.9

26 km
171 km νότια από Jayapura, Papua, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 11:49 GMT (1 σεισμός)
21 Δεκ 2020 20:49 (GMT +9) (21 Δεκ 2020 11:49 GMT)
5.1

36 km
95 km νοτιοδυτικά από Abepura, Papua, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 20:58 GMT (1 σεισμός)
20 Δεκ 2020 06:58 (GMT +10) (19 Δεκ 2020 20:58 GMT)
4.7

100 km
50 km δυτικά από Ambunti, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 18:57 GMT (1 σεισμός)
11 Δεκ 2020 03:57 (GMT +9) (10 Δεκ 2020 18:57 GMT)
4.3

93 km
Bismarck Sea, 51 km βόρεια από Aitape, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 22:34 GMT (2 σεισμοί)
8 Δεκ 2020 07:34 (GMT +9) (7 Δεκ 2020 22:34 GMT)
2.6

26 km
21 km βορειοδυτικά από Abepura, Papua, Ινδονησία Περ.Χάρτης
7 Δεκ 2020 22:34 GMT
3.9

29 km
21 km βορειοδυτικά από Abepura, Papua, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 07:42 GMT (1 σεισμός)
3 Δεκ 2020 17:42 (GMT +10) (3 Δεκ 2020 07:42 GMT)
4.7

19 km
58 km νότια από Vanimo, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 20:47 GMT (2 σεισμοί)
2 Δεκ 2020 06:47 (GMT +10) (1 Δεκ 2020 20:47 GMT)
4.3

10 km
West Sepik Province, 141 km βόρεια από Kiunga, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
2 Δεκ 2020 04:46 (GMT +10) (1 Δεκ 2020 18:46 GMT)
4.5

10 km
64 km βορειοδυτικά από Dauli, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 08:09 GMT (1 σεισμός)
25 Νοε 2020 17:09 (GMT +9) (25 Νοε 2020 08:09 GMT)
4.0

10 km
Keerom Regency, 108 km νότια από Jayapura, Papua, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 02:12 GMT (1 σεισμός)
15 Νοε 2020 12:12 (GMT +10) (15 Νοε 2020 02:12 GMT)
4.9

146 km
101 km βόρεια από Kiunga, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 13:55 GMT (1 σεισμός)
13 Νοε 2020 13:55 GMT
2.8

21 km
Aegean Sea, 125 km νοτιοδυτικά από Abepura, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 18:22 GMT (1 σεισμός)
3 Νοε 2020 03:22 (GMT +9) (2 Νοε 2020 18:22 GMT)
1.9

26 km
Iceland Sea, 7 km νοτιοδυτικά από Abepura, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 18:01 GMT (1 σεισμός)
31 Οκτ 2020 04:01 (GMT +10) (30 Οκτ 2020 18:01 GMT)
5.0

48 km
Southern Highlands Province, 81 km βορειοδυτικά από Tari, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 22:56 GMT (3 σεισμοί)
28 Oct 8:56 am (GMT +10) (27 Οκτ 2020 22:56 GMT)
4.4

91 km
95 km βορειοανατολικά από Kiunga, Παπούα Νέα Γουινέα Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.5 x 1013 joules (15.3 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 13172 τόνους TNT ή 0.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube