Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Μάρκε, Ιταλία, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιανουαρίου 2023 17:38 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 25 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Μάρκε είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.1, 2 σεισμούς μεγέθους 3+ και 12 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 25 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.1 έγινε αισθητός στο/στην Emilia-Romagna, Ιταλία, πριν από 12 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.6 | Central Italy -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.1 | 8.7 km Α από Cesena, Φορλί-Τσεζένα, Emilia-Romagna, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Μάρκε, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες33 σεισμοί12 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες146 σεισμοί38 σεισμοί M2+9 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες583 σεισμοί92 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,381 σεισμοί535 σεισμοί M2+63 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες6,591 σεισμοί836 σεισμοί M2+87 σεισμοί M3+9 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Μάρκε, Ιταλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (40 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 GMT (32 σεισμοί)
28 Ιαν 2023 17:38 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 16:38 GMT)
0.6

6.6 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 17:03 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 16:03 GMT)
1.4

10.4 km
Italy: 1 Km NW Gambettola (FC) Περ.
28 Ιαν 2023 16:07 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 15:07 GMT)
0.8

7.3 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 16:07 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 15:07 GMT)
0.8

7.3 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 16:07 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 15:07 GMT)
0.8

7.3 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 15:59 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 14:59 GMT)
3.0

21 km
8.2 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία
Το ενιωσα
Περ.
28 Ιαν 2023 13:06 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 12:06 GMT)
0.8

10.3 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 12:47 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 11:47 GMT)
0.9

6.3 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 12:32 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 11:32 GMT)
2.1

20 km
9.4 km ανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
28 Ιαν 2023 11:43 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 10:43 GMT)
2.1

23 km
12 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
28 Ιαν 2023 11:36 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 10:36 GMT)
2.1

17 km
12 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
28 Ιαν 2023 11:29 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 10:29 GMT)
3.8

18 km
10.4 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
Περ.
28 Ιαν 2023 11:19 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 10:19 GMT)
1.7

25 km
Italy: 4 Km SW Cervia (RA) Περ.
28 Ιαν 2023 11:17 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 10:17 GMT)
1.7

10.9 km
Italy: 4 Km NW Muccia (MC) Περ.
28 Ιαν 2023 10:56 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 09:56 GMT)
2.1

9.4 km
23 km νοτιοανατολικά από Foligno, Ιταλία Περ.
28 Ιαν 2023 10:25 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 09:25 GMT)
1.8

24 km
13 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
28 Ιαν 2023 09:56 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 08:56 GMT)
1.5

23 km
Italy: 4 Km W Cesenatico (FC) Περ.
28 Ιαν 2023 09:34 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 08:34 GMT)
0.9

13 km
Central Italy Περ.
28 Ιαν 2023 09:30 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 08:30 GMT)
1.6

8.3 km
Italy: 2 Km S Fiordimonte (MC) Περ.
28 Ιαν 2023 09:20 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 08:20 GMT)
2.6

22 km
10.7 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
28 Ιαν 2023 08:27 (GMT +1) (28 Ιαν 2023 07:27 GMT)
1.8

22 km
11 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1011 joules (34.8 megawatt hours, ισοδυναμεί με 29.9 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: L'Aquila, Italy (AQU/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station L'Aquila, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings