Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Grad Poreč, Istria, Κροατία, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Οκτωβρίου 2022 22:40 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 19 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Grad Poreč είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.2. Σημειώθηκαν επίσης 19 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.2 | Τοσκάνη, 25 km ΝΔ από Faenza, Ravenna, Emilia-Romagna, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Grad Poreč, Istria, Κροατία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες3 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες16 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 30 ημέρες62 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες253 σεισμοί | 44 σεισμοί M2+ | 7 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες812 σεισμοί | 144 σεισμοί M2+ | 16 σεισμοί M3+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (20 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
3 Οκτ 2022 00:11 (GMT +2) (2 Οκτ 2022 22:11 GMT)
1.5

26 km
14 km δυτικά από Forlì, Ιταλία Περ.
3 Οκτ 2022 00:11 (GMT +2) (2 Οκτ 2022 22:11 GMT)
1.5

26 km
14 km δυτικά από Forlì, Ιταλία Περ.
2 Οκτ 2022 21:53 (GMT +2) (2 Οκτ 2022 19:53 GMT)
1.2

7.8 km
Italy: 5 Km NE Verghereto (FC) Περ.
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
1 Οκτ 2022 21:40 (GMT +2) (1 Οκτ 2022 19:40 GMT)
1.0

36 km
Italy: 2 Km SE Forlimpopoli (FC) Περ.
1 Οκτ 2022 08:52 (GMT +2) (1 Οκτ 2022 06:52 GMT)
1.8

5 km
12 km νοτιοανατολικά από Klagenfurt, Αυστρία 1 αναφοράΠερ.
1 Οκτ 2022 08:52 (GMT +2) (1 Οκτ 2022 06:52 GMT)
1.9

7 km
14 km νοτιοανατολικά από Klagenfurt, Αυστρία Περ.
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
30 Σεπ 2022 15:57 (GMT +2) (30 Σεπ 2022 13:57 GMT)
0.7

7.5 km
Northern Italy Περ.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
30 Σεπ 2022 00:53 (GMT +2) (29 Σεπ 2022 22:53 GMT)
1.2

8.7 km
Italy: 4 Km E Verghereto (FC) Περ.
29 Σεπ 2022 23:31 (GMT +2) (29 Σεπ 2022 21:31 GMT)
0.9

5 km
Northern Italy Περ.
29 Σεπ 2022 07:26 (GMT +2) (29 Σεπ 2022 05:26 GMT)
1.4

10.1 km
Italy: 4 Km NW Frisanco (PN) Περ.
29 Σεπ 2022 05:32 (GMT +2) (29 Σεπ 2022 03:32 GMT)
2.2

25 km
Τοσκάνη, 25 km νοτιοδυτικά από Faenza, Ιταλία Περ.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
28 Σεπ 2022 22:36 (GMT +2) (28 Σεπ 2022 20:36 GMT)
1.0

8.4 km
Italy: 2 Km S Ovaro (UD) Περ.
28 Σεπ 2022 16:10 (GMT +2) (28 Σεπ 2022 14:10 GMT)
1.2

10 km
SLOVENIA Περ.
28 Σεπ 2022 02:33 (GMT +2) (28 Σεπ 2022 00:33 GMT)
1.4

9.3 km
Italy: 4 Km NW Limana (BL) Περ.
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
27 Σεπ 2022 05:56 (GMT +2) (27 Σεπ 2022 03:56 GMT)
0.6

6 km
Slovenia: Sostanj / Slowenien Περ.
27 Σεπ 2022 05:48 (GMT +2) (27 Σεπ 2022 03:48 GMT)
0.6

7 km
Slovenia: Sostanj / Slowenien Περ.
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
27 Σεπ 2022 01:48 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 23:48 GMT)
1.6

9.2 km
Μάρκε, 8.5 km νοτιοδυτικά από Novafeltria, Ιταλία Περ.
26 Σεπ 2022 19:00 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 17:00 GMT)
1.5

19 km
6.8 km νοτιοδυτικά από Novafeltria, Ιταλία Περ.
26 Σεπ 2022 14:29 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 12:29 GMT)
1.0

0.6 km
Italy: 3 Km E Forni Di Sopra (UD) Περ.
26 Σεπ 2022 04:30 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 02:30 GMT)
1.4

5.2 km
Italy: 3 Km W Cesena (FC) Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3 x 108 joules (82.4 kilowatt hours) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Koelnbreinsperre, Kaernten, Austria (KBA/OE network) | Show on map | Station Info
Seismic station Koelnbreinsperre, Kaernten, Austria: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings