Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Grad Poreč, Istria, Κροατία τον Νοέμβριο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2023 12:38 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Νοέμβριο του 2022:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 34 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 320 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 303 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τον Νοέμβριο του 2022, Grad Poreč είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.5, 4 σεισμούς μεγέθους 4+, 34 σεισμούς μεγέθους 3+ και 320 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 303 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.5 | Adriatic Sea, 49 km Β από Ancona, Ανκόνα, Μάρκε, Ιταλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο (150 στα 662 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
30 Νοε 2022 17:33 (GMT +1) (30 Νοε 2022 16:33 GMT)
2.7

4 km
Adriatic Sea, 8.8 km νοτιοανατολικά από Rijeka, Κροατία 13 εκθέσειςΠερ.
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2022 10:48 (GMT +1) (29 Νοε 2022 09:48 GMT)
2.6

3.9 km
Adriatic Sea, 31 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
29 Νοε 2022 00:32 (GMT +1) (28 Νοε 2022 23:32 GMT)
2.6

2 km
Adriatic Sea, 12 km νοτιοανατολικά από Rijeka, Κροατία 5 εκθέσειςΠερ.
28 Νοε 2022 18:55 (GMT +1) (28 Νοε 2022 17:55 GMT)
2.4

8.5 km
Adriatic Sea, 40 km βόρεια από Ancona, Ιταλία Περ.
28 Νοε 2022 02:42 (GMT +1) (28 Νοε 2022 01:42 GMT)
2.9

10.7 km
19 km βόρεια από Maniago, Ιταλία Περ.
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2022 00:16 (GMT +1) (26 Νοε 2022 23:16 GMT)
2.8

6.8 km
Adriatic Sea, 38 km βόρεια από Ancona, Ιταλία Περ.
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
24 Νοε 2022 23:11 (GMT +1) (24 Νοε 2022 22:11 GMT)
3.2

9.5 km
Adriatic Sea, 38 km βορειοδυτικά από Ancona, Ιταλία Περ.
24 Νοε 2022 18:26 (GMT +1) (24 Νοε 2022 17:26 GMT)
3.2

9.1 km
Adriatic Sea, 29 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
24 Νοε 2022 12:22 (GMT +1) (24 Νοε 2022 11:22 GMT)
2.4

10.1 km
Adriatic Sea, 43 km βόρεια από Ancona, Ιταλία Περ.
24 Νοε 2022 11:56 (GMT +1) (24 Νοε 2022 10:56 GMT)
2.9

7.8 km
Adriatic Sea, 24 km βόρεια από Senigallia, Ιταλία Περ.
24 Νοε 2022 08:46 (GMT +1) (24 Νοε 2022 07:46 GMT)
2.5

6.4 km
Adriatic Sea, 32 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
24 Νοε 2022 00:45 (GMT +1) (23 Νοε 2022 23:45 GMT)
2.8

9.2 km
Adriatic Sea, 20 km βορειοανατολικά από Fano, Ιταλία Περ.
23 Νοε 2022 06:50 (GMT +1) (23 Νοε 2022 05:50 GMT)
2.6

13 km
Near Zadar, Zadar, Croatia 38 εκθέσειςΠερ.
23 Νοε 2022 02:59 (GMT +1) (23 Νοε 2022 01:59 GMT)
3.6

9.5 km
Adriatic Sea, 27 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία 3 εκθέσειςΠερ.
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
21 Νοε 2022 13:28 (GMT +1) (21 Νοε 2022 12:28 GMT)
2.5

9.1 km
Adriatic Sea, 24 km ανατολικά από Fano, Ιταλία Περ.
21 Νοε 2022 07:53 (GMT +1) (21 Νοε 2022 06:53 GMT)
2.4

7.9 km
Adriatic Sea, 33 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 GMT (12 σεισμοί)
20 Νοε 2022 21:25 (GMT +1) (20 Νοε 2022 20:25 GMT)
2.5

12 km
Adriatic Sea, 43 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
20 Νοε 2022 12:48 (GMT +1) (20 Νοε 2022 11:48 GMT)
2.5

9.3 km
Adriatic Sea, 21 km ανατολικά από Fano, Ιταλία Περ.
20 Νοε 2022 11:38 (GMT +1) (20 Νοε 2022 10:38 GMT)
2.8

10 km
Adriatic Sea, 31 km βορειοανατολικά από Pesaro, Ιταλία Περ.
20 Νοε 2022 10:59 (GMT +1) (20 Νοε 2022 09:59 GMT)
3.3

9.2 km
Adriatic Sea, 37 km βόρεια από Ancona, Ιταλία 2 εκθέσειςΠερ.
20 Νοε 2022 10:41 (GMT +1) (20 Νοε 2022 09:41 GMT)
2.8

10.7 km
Adriatic Sea, 25 km βορειοανατολικά από Fano, Ιταλία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1013 joules (3.35 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2881 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings