Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Lagoa Municipality, Faro, Πορτογαλία τον Ιούλιο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 5 Οκτωβρίου 2022 18:43 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Ιούλιο του 2022:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 24 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 66 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τον Ιούλιο του 2022, Lagoa Municipality είχε 5 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 24 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 66 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.5 | North Atlantic Ocean, 49 km ΝΑ από Ταβίρα, Πορτογαλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Lagoa Municipality, Faro, Πορτογαλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (95 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
1 Αυγ 2022 00:26 (GMT +1) (31 Ιου 2022 23:26 GMT)
1.4
Portugal: SW Sesimbra Περ.
31 Ιου 2022 16:46 (GMT +1) (31 Ιου 2022 15:46 GMT)
0.9
Portugal: NW FERREIRA DO ALENTEJO.POR Περ.
31 Ιου 2022 11:16 (GMT +0) (31 Ιου 2022 11:16 GMT)
0.9

27 km
Portugal: Golfo De Cádiz Περ.
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
30 Ιου 2022 07:24 (GMT -1) (30 Ιου 2022 08:24 GMT)
2.4

10 km
North Atlantic Ocean, 240 km νότια από Λισαβώνα, Πορτογαλία Περ.
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
29 Ιου 2022 18:05 (GMT +1) (29 Ιου 2022 17:05 GMT)
1.1
Portugal: W Ferreira Do Alentejo Περ.
29 Ιου 2022 18:04 (GMT +1) (29 Ιου 2022 17:04 GMT)
0.8

10 km
Portugal: SW Ferreira Do Alentejo Περ.
29 Ιου 2022 11:41 (GMT +2) (29 Ιου 2022 09:41 GMT)
1.4

3 km
Spain: SE Alcoutim Περ.
29 Ιου 2022 06:36 (GMT -1) (29 Ιου 2022 07:36 GMT)
2.5

25 km
North Atlantic Ocean, 88 km νότια από Faro, Πορτογαλία Περ.
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
28 Ιου 2022 20:35 (GMT -1) (28 Ιου 2022 21:35 GMT)
2.3

17 km
North Atlantic Ocean, 240 km νότια από Λισαβώνα, Πορτογαλία Περ.
28 Ιου 2022 19:52 (GMT -1) (28 Ιου 2022 20:52 GMT)
1.3

21 km
Portugal: Golfo De Cádiz Περ.
28 Ιου 2022 18:41 (GMT -1) (28 Ιου 2022 19:41 GMT)
2.6

17 km
North Atlantic Ocean, 99 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.
28 Ιου 2022 18:08 (GMT -1) (28 Ιου 2022 19:08 GMT)
1.5

10 km
North Atlantic Ocean, 62 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία Περ.
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
27 Ιου 2022 23:36 (GMT +1) (27 Ιου 2022 22:36 GMT)
0.7

8 km
Portugal: SE Montemor-o-Novo Περ.
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
26 Ιου 2022 21:18 (GMT -1) (26 Ιου 2022 22:18 GMT)
1.4

15 km
Portugal: W Cabo S.Vicente Περ.
26 Ιου 2022 14:53 (GMT +1) (26 Ιου 2022 13:53 GMT)
0.3

11 km
Portugal: SW Redondo 1 αναφοράΠερ.
26 Ιου 2022 10:23 (GMT +1) (26 Ιου 2022 09:23 GMT)
1.1

11 km
Portugal: NE Monchique Περ.
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
26 Ιου 2022 00:50 (GMT +2) (25 Ιου 2022 22:50 GMT)
0.9

15 km
Spain: Golfo De Cádiz Περ.
26 Ιου 2022 00:37 (GMT +2) (25 Ιου 2022 22:37 GMT)
0.9

12 km
Spain: Golfo De Cádiz Περ.
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
25 Ιου 2022 00:22 (GMT +2) (24 Ιου 2022 22:22 GMT)
0.4

9 km
Spain: NW Alcoutim Περ.
24 Ιου 2022 18:21 (GMT +1) (24 Ιου 2022 17:21 GMT)
1.2

6 km
Portugal: NE Monchique Περ.
24 Ιου 2022 13:43 (GMT +1) (24 Ιου 2022 12:43 GMT)
0.5

14 km
Portugal: W Monchique Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4 x 1010 joules (11.1 megawatt hours, ισοδυναμεί με 9.52 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings