Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Lagoa Municipality, Faro, Πορτογαλία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Ιουλίου 2022 07:32 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 77 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 602 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Lagoa Municipality είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.6, 6 σεισμούς μεγέθους 5+, 77 σεισμούς μεγέθους 4+ και 602 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.4 | North Atlantic Ocean, 63 km ΝΑ από Faro, Πορτογαλία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.6 | 309 km ΝΑ από Λισαβώνα, Lisboa, Πορτογαλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Lagoa Municipality, Faro, Πορτογαλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (686 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
11 Σεπ 2022 20:16 (GMT -1) (11 Σεπ 2022 21:16 GMT)
3.4

60 km
409 km (254 mi)North Atlantic Ocean, 63 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία 1 αναφοράΠερ.
6 Σεπ 2022 04:14 (GMT -1) (6 Σεπ 2022 05:14 GMT)
3.9

21 km
580 km (360 mi)North Atlantic Ocean, 246 km νότια από Λισαβώνα, Πορτογαλία Περ.
4 Σεπ 2022 19:46 GMT
3.2

22 km
Portugal: SW CABO DE SAN VICENTE Περ.
14 Αυγ 2022 21:20 (GMT +1) (14 Αυγ 2022 20:20 GMT)
4.1

46 km
518 km (322 mi)North Atlantic Ocean, 134 km νοτιοδυτικά από Faro, Πορτογαλία 241 εκθέσειςΠερ.
23 Ιου 2022 17:45 (GMT -1) (23 Ιου 2022 18:45 GMT)
3.3

10 km
609 km (378 mi)North Atlantic Ocean, 169 km νοτιοδυτικά από Portimao, Πορτογαλία Περ.
10 Ιου 2022 03:03 (GMT +0) (10 Ιου 2022 03:03 GMT)
3.5

30 km
379 km (235 mi)North Atlantic Ocean, 49 km νοτιοανατολικά από Ταβίρα, Πορτογαλία Περ.
7 Ιου 2022 21:35 (GMT -1) (7 Ιου 2022 22:35 GMT)
3.1

19 km
552 km (343 mi)North Atlantic Ocean, 100 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.
5 Ιου 2022 22:58 (GMT +1) (5 Ιου 2022 21:58 GMT)
3.2

9 km
474 km (295 mi)North Atlantic Ocean, 35 km νοτιοδυτικά από Sesimbra, Πορτογαλία Περ.
4 Ιου 2022 12:59 (GMT -1) (4 Ιου 2022 13:59 GMT)
3.4

6 km
530 km (329 mi)North Atlantic Ocean, 98 km νότια από Lagos, Faro, Πορτογαλία 1 αναφοράΠερ.
17 Ιου 2022 00:27 (GMT -1) (17 Ιου 2022 01:27 GMT)
3.3

11 km
493 km (306 mi)North Atlantic Ocean, 104 km νοτιοδυτικά από Faro, Πορτογαλία 1 αναφοράΠερ.
24 Μαΐ 2022 23:45 (GMT -1) (25 Μαΐ 2022 00:45 GMT)
3.2

23 km
452 km (281 mi)North Atlantic Ocean, 128 km νότια από Faro, Πορτογαλία Περ.
22 Μαΐ 2022 11:27 (GMT -1) (22 Μαΐ 2022 12:27 GMT)
3.3

39 km
566 km (352 mi)North Atlantic Ocean, 125 km νοτιοδυτικά από Portimao, Πορτογαλία Περ.
1 Μαΐ 2022 00:42 (GMT -1) (1 Μαΐ 2022 01:42 GMT)
3.2

61 km
639 km (397 mi)North Atlantic Ocean, Πορτογαλία Περ.
11 Απρ 2022 03:05 (GMT +0) (11 Απρ 2022 03:05 GMT)
3.1

40 km
382 km (237 mi)North Atlantic Ocean, 55 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία Περ.
9 Μαρ 2022 10:02 (GMT -1) (9 Μαρ 2022 11:02 GMT)
3.0

25 km
489 km (304 mi)North Atlantic Ocean, 97 km νότια από Λισαβώνα, Πορτογαλία Περ.
27 Φεβ 2022 20:03 (GMT -1) (27 Φεβ 2022 21:03 GMT)
3.6

25 km
515 km (320 mi)North Atlantic Ocean, 125 km νοτιοδυτικά από Faro, Πορτογαλία Περ.
11 Φεβ 2022 11:46 (GMT -1) (11 Φεβ 2022 12:46 GMT)
3.9

9 km
530 km (329 mi)North Atlantic Ocean, 93 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.
11 Φεβ 2022 06:53 (GMT -1) (11 Φεβ 2022 07:53 GMT)
4.1

12 km
514 km (319 mi)North Atlantic Ocean, 92 km νοτιοδυτικά από Portimao, Πορτογαλία 6 εκθέσειςΠερ.
1 Ιαν 2022 20:03 (GMT -1) (1 Ιαν 2022 21:03 GMT)
4.3

7 km
429 km (267 mi)North Atlantic Ocean, 296 km νοτιοανατολικά από Λισαβώνα, Πορτογαλία 627 εκθέσειςΠερ.
27 Δεκ 2021 02:03 (GMT -1) (27 Δεκ 2021 03:03 GMT)
3.5

1 km
535 km (332 mi)North Atlantic Ocean, 96 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.
23 Δεκ 2021 18:05 (GMT -1) (23 Δεκ 2021 19:05 GMT)
3.2

80 km
549 km (341 mi)North Atlantic Ocean, 97 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.6 x 1014 joules (154 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.3 x 105 τόνους TNT ή 8.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Marmelete, Algarve, Portugal (MORF/LX network) | Show on map | Station Info
Seismic station Marmelete, Algarve, Portugal: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings