Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kargil, Λαντάχ, Ινδία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 5 Απριλίου 2022 20:35 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 48 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 298 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Kargil είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.9, 5 σεισμούς μεγέθους 6+, 48 σεισμούς μεγέθους 5+ και 298 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.6 | Λαντάχ, 86 km Α από Σριναγκάρ, Srinagar, Kashmir, Ινδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.9 | 23 km Δ από Kyelang, Ινδία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (352 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
12 Μαΐ 2022 16:29 (GMT +5:30) (12 Μαΐ 2022 10:59 GMT)
4.6

10 km
433 km (269 mi)Λαντάχ, 86 km ανατολικά από Σριναγκάρ, Ινδία Περ.Χάρτης
8 Μαΐ 2022 21:07 (GMT +5:30) (8 Μαΐ 2022 15:37 GMT)
4.9

10 km
322 km (200 mi)49 km δυτικά από Leh, Ladakh, Λαντάχ, Ινδία Περ.Χάρτης
22 Μαρ 2022 05:05 (GMT +8) (21 Μαρ 2022 21:05 GMT)
4.2

10 km
185 km (115 mi)Xinjiang, 97 km βορειοανατολικά από Leh, Ινδία 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 02:30 (GMT +5) (16 Μαρ 2022 21:30 GMT)
4.1

10 km
402 km (250 mi)36 km νοτιοανατολικά από Skardu, Πακιστάν 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
16 Μαρ 2022 21:10 (GMT +5) (16 Μαρ 2022 16:10 GMT)
4.2

30 km
499 km (310 mi)Pakistan: Ladakh 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Μαρ 2022 16:44 (GMT +5:30) (10 Μαρ 2022 11:14 GMT)
4.4

10 km
202 km (126 mi)India: EASTERN KASHMIR Περ.Χάρτης
22 Φεβ 2022 04:30 (GMT +5) (21 Φεβ 2022 23:30 GMT)
4.8

10 km
302 km (188 mi)Pakistan: 94km NE of Kargil, Laddakh, India Περ.Χάρτης
8 Φεβ 2022 21:49 (GMT +5:30) (8 Φεβ 2022 16:19 GMT)
4.6

124 km
583 km (362 mi)32km SSW of Katra, Jammu And Kashmir, India Περ.Χάρτης
29 Ιαν 2022 11:40 (GMT +5) (29 Ιαν 2022 06:40 GMT)
4.2

5 km
400 km (249 mi)Pakistan: 24km NW of Kargil, Laddakh, India 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 02:53 (GMT +5:30) (21 Ιαν 2022 21:23 GMT)
4.0

10 km
487 km (303 mi)India: Doda, Jammu And Kashmir 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 02:54 (GMT +5:30) (11 Ιαν 2022 21:24 GMT)
4.2

230 km
232 km (144 mi)78km NNE of Leh, Laddakh, India Περ.Χάρτης
4 Ιαν 2022 22:45 (GMT +5:30) (4 Ιαν 2022 17:15 GMT)
4.3

5 km
498 km (309 mi)India: Chamba, Himachal Pradesh 28 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
18 Δεκ 2021 11:14 (GMT +5:30) (18 Δεκ 2021 05:44 GMT)
4.1

10 km
380 km (236 mi)65km SSE of Kargil, Laddakh, India Περ.Χάρτης
26 Οκτ 2021 06:02 (GMT +5:30) (26 Οκτ 2021 00:32 GMT)
4.3

10 km
409 km (254 mi)India: Ladakh 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
21 Οκτ 2021 23:17 (GMT +5:30) (21 Οκτ 2021 17:47 GMT)
4.4

10 km
392 km (244 mi)8km SW of Kargil, Laddakh, India Περ.Χάρτης
12 Οκτ 2021 03:03 (GMT +5:30) (11 Οκτ 2021 21:33 GMT)
4.3

5 km
550 km (342 mi)7km ESE of Gulmarg, Jammu And Kashmir, India Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.8 x 1016 joules (13392 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.2 x 107 τόνους TNT ή 720.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.