Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 19:54 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Wākhān, Badakhshan, Αφγανιστάν: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 19:54 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (14 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 13:10 GMT (1 σεισμός)
3 Δεκ 2021 17:40 (GMT +4:30) (3 Δεκ 2021 13:10 GMT)
4.4

222 km
Wurduj, Αφγανιστάν, 33 km νοτιοδυτικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 16:39 GMT (3 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 21:09 (GMT +4:30) (2 Δεκ 2021 16:39 GMT)
4.1

142 km
Yamgān, 85 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 12:27 (GMT +4:30) (2 Δεκ 2021 07:57 GMT)
2.8

10 km
Shighnan, Τατζικιστάν, 98 km βορειοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:31 (GMT +4:30) (2 Δεκ 2021 00:01 GMT)
4.0

10 km
Shuhadā, 50 km ανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 22:33 GMT (4 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 03:03 (GMT +4:30) (1 Δεκ 2021 22:33 GMT)
3.9

157 km
Yamgān, 83 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 20:51 (GMT +4:30) (1 Δεκ 2021 16:21 GMT)
4.1

134 km
Zebak, Αφγανιστάν, 31 km νοτιοδυτικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 16:50 (GMT +5) (1 Δεκ 2021 11:50 GMT)
2.4

10 km
Gorno-Badakhshan, 267 km ανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 12:11 (GMT +5) (1 Δεκ 2021 07:11 GMT)
2.7

10 km
64 km νοτιοδυτικά από Murghab, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 18:03 GMT (4 σεισμοί)
30 Νοε 2021 22:33 (GMT +4:30) (30 Νοε 2021 18:03 GMT)
3.4

205 km
Khāsh, 29 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 22:32 (GMT +4:30) (30 Νοε 2021 18:02 GMT)
4.2

197 km
Yamgān, 73 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 20:50 (GMT +5) (30 Νοε 2021 15:50 GMT)
3.7

10 km
137 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 05:06 (GMT +4:30) (30 Νοε 2021 00:36 GMT)
3.1

10 km
Chitrāl, Πακιστάν, 30 km νότια από Ishqoshim, Τατζικιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 04:00 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2021 08:30 (GMT +4:30) (29 Νοε 2021 04:00 GMT)
4.4

5 km
Kūf Āb, 83 km βόρεια από Faizabad, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 12:58 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 17:58 (GMT +5) (27 Νοε 2021 12:58 GMT)
4.1

10 km
Gorno-Badakhshan, Τατζικιστάν, 53 km βορειοανατολικά από Khandūd, Αφγανιστάν
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1 x 1012 joules (288 megawatt hours, ισοδυναμεί με 248 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel