Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 07:55 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ουζμπεκιστάν: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 07:55 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (51 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 06:34 GMT (2 σεισμοί)
8 Δεκ 2021 12:34 (GMT +6) (8 Δεκ 2021 06:34 GMT)
2.6

10 km
Batken, 91 km νότια από Osh, Κιργιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
8 Δεκ 2021 08:36 (GMT +4:30) (8 Δεκ 2021 04:06 GMT)
2.8

10 km
13 km νοτιοανατολικά από Taloqan, Αφγανιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 16:48 GMT (8 σεισμοί)
7 Δεκ 2021 21:48 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 16:48 GMT)
2.9

10 km
TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 20:22 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 15:22 GMT)
4.4

119 km
108 Km W of Murghob, Tajikistan
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 17:14 (GMT +6) (7 Δεκ 2021 11:14 GMT)
0.9

10 km
Kazakhstan: KYRGYZSTAN ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 17:09 (GMT +6) (7 Δεκ 2021 11:09 GMT)
2.3

10 km
12 km βορειοανατολικά από Chulakkurgan, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 15:04 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 10:04 GMT)
2.8

10 km
TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 14:10 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 09:10 GMT)
2.5

10 km
18 km βορειοδυτικά από Suluktu, Κιργιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 09:16 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 04:16 GMT)
2.6

10 km
22 km νοτιοδυτικά από Baharly, Τουρκμενιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 05:08 (GMT +5) (7 Δεκ 2021 00:08 GMT)
2.5

10 km
TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 22:38 GMT (15 σεισμοί)
7 Δεκ 2021 03:38 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 22:38 GMT)
?

n/a
Near Denau, Surxondaryo, Uzbekistan (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 02:47 (GMT +4:30) (6 Δεκ 2021 22:17 GMT)
2.4

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 22:20 (GMT +6) (6 Δεκ 2021 16:20 GMT)
1.1

10 km
CENTRAL KAZAKHSTAN ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 17:30 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 12:30 GMT)
4.6

10 km
Uzbekistan: TAJIKISTAN
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 16:15 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 11:15 GMT)
1.8

10 km
Uzbekistan: TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 17:12 (GMT +6) (6 Δεκ 2021 11:12 GMT)
1.7

10 km
CENTRAL KAZAKHSTAN ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 15:24 (GMT +6) (6 Δεκ 2021 09:24 GMT)
2.5

10 km
Kyrgyzstan: TAJIKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 13:56 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 08:56 GMT)
1.9

10 km
NORTHWESTERN UZBEKISTAN ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 12:13 (GMT +4:30) (6 Δεκ 2021 07:43 GMT)
2.8

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 12:35 (GMT +6) (6 Δεκ 2021 06:35 GMT)
2.6

10 km
KYRGYZSTAN ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 11:11 (GMT +5) (6 Δεκ 2021 06:11 GMT)
2.8

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.1 x 1012 joules (1.14 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 979 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube