Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2021 07:48 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Sea of Okhotsk: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 5 Δεκεμβρίου 2021 07:48 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 17:50 GMT (2 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 02:50 (GMT +9) (4 Δεκ 2021 17:50 GMT)
2.6

156 km
Abashiri District, 23 km νότια από Kitami, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 18:02 (GMT +10) (4 Δεκ 2021 08:02 GMT)
4.8

78 km
North Pacific Ocean, 106 km ανατολικά από Kuril'sk, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 17:15 GMT (5 σεισμοί)
4 Δεκ 2021 02:15 (GMT +9) (3 Δεκ 2021 17:15 GMT)
3.2

96 km
12 km νότια από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 01:35 (GMT +10) (3 Δεκ 2021 15:35 GMT)
3.2

147 km
Sea of Okhotsk, 28 km δυτικά από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 16:03 (GMT +9) (3 Δεκ 2021 07:03 GMT)
3.1

86 km
25 km δυτικά από Kushiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 09:47 (GMT +9) (3 Δεκ 2021 00:47 GMT)
2.7

106 km
23 km νοτιοδυτικά από Nemuro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 09:16 (GMT +9) (3 Δεκ 2021 00:16 GMT)
2.6

113 km
Yūfutsu-gun, 17 km ανατολικά από Chitose, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 21:01 GMT (2 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 07:01 (GMT +10) (2 Δεκ 2021 21:01 GMT)
4.5

63 km
North Pacific Ocean, 212 km ανατολικά από Kuril'sk, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 07:49 (GMT +11) (2 Δεκ 2021 20:49 GMT)
4.6

316 km
Sea of Okhotsk, 82 km βορειοανατολικά από Wakkanai, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:46 GMT (2 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 08:46 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 23:46 GMT)
2.6

47 km
North Pacific Ocean, 41 km νότια από Nemuro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 10:14 (GMT +10) (1 Δεκ 2021 00:14 GMT)
2.9

41 km
North Pacific Ocean, 44 km νοτιοανατολικά από Nemuro, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 19:50 GMT (4 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 04:50 (GMT +9) (30 Νοε 2021 19:50 GMT)
3.1

145 km
Kawakami-gun, 41 km βόρεια από Kushiro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 19:44 (GMT +9) (30 Νοε 2021 10:44 GMT)
2.7

47 km
Yūfutsu-gun, 39 km ανατολικά από Chitose, Ιαπωνία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 19:04 (GMT +9) (30 Νοε 2021 10:04 GMT)
3.7

131 km
Sea of Okhotsk, 23 km ανατολικά από Shibetsu, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:03 (GMT +10) (30 Νοε 2021 05:03 GMT)
3.2

47 km
North Pacific Ocean, 24 km νοτιοανατολικά από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 12:42 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2021 22:42 (GMT +10) (29 Νοε 2021 12:42 GMT)
3.3

24 km
North Pacific Ocean, 64 km νοτιοανατολικά από Nemuro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:33 GMT (2 σεισμοί)
29 Νοε 2021 06:33 (GMT +10) (28 Νοε 2021 20:33 GMT)
4.6

67 km
North Pacific Ocean, Ρωσία, 78 km ανατολικά από Nemuro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:09 (GMT +12) (28 Νοε 2021 12:09 GMT)
4.2

140 km
53 km νοτιοανατολικά από Kljuchi, Ust-Kamchatsky District, Kamchatka, Ρωσία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 1012 joules (704 megawatt hours, ισοδυναμεί με 605 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel