Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Barda, Αζερμπαϊτζάν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 26 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 177 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Barda είχε 2 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 26 σεισμούς μεγέθους 5+ και 177 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | Samukh Rayon, 44 km Β από Γκαντζά, Αζερμπαϊτζάν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.5 | 40 km Δ από Kapan, Syunik, Αρμενία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (205 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
10 Μαΐ 2022 01:41 (GMT +4) (9 Μαΐ 2022 21:41 GMT)
4.1

30 km
125 km (78 mi)6.4 km βορειοδυτικά από Τιφλίδα, Γεωργία 15 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
15 Απρ 2022 17:02 (GMT +4) (15 Απρ 2022 13:02 GMT)
4.0

10 km
198 km (123 mi)12 km ανατολικά από Zaqatala, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
1 Μαρ 2022 14:34 (GMT +4) (1 Μαρ 2022 10:34 GMT)
4.2

10 km
189 km (117 mi)8 km νοτιοανατολικά από Zaqatala, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 06:55 (GMT +3:30) (16 Ιαν 2022 03:25 GMT)
4.4

10 km
86 km (53 mi)Qubadli Rayon, 296 km νοτιοδυτικά από Μπακού, Αζερμπαϊτζάν 14 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Οκτ 2021 15:01 (GMT +4) (7 Οκτ 2021 11:01 GMT)
4.0

2 km
122 km (76 mi)21 km νοτιοδυτικά από Dǝvǝçi, Shabran, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
29 Jul 9:09 pm (GMT +4) (29 Ιου 2021 17:09 GMT)
4.0

1 km
21 km (13 mi)25 km βορειοανατολικά από Gavarr, Gegharkunik, Αρμενία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
5 Φεβ 2021 19:36 (GMT +4) (5 Φεβ 2021 15:36 GMT)
5.0

10 km
57 km (35 mi)Gegharkunik, 85 km βορειοανατολικά από Γιερεβάν, Αρμενία 92 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
4 Νοε 2020 21:51 (GMT +4) (4 Νοε 2020 17:51 GMT)
4.0

18 km
115 km (71 mi)6.8 km βόρεια από Sabirabad, Αζερμπαϊτζάν 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Oct 5:50 pm (GMT +4) (26 Οκτ 2020 13:50 GMT)
4.0

30 km
110 km (68 mi)8 km δυτικά από Şamaxı, Shamakhi Rayon, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
22 Oct 4:52 pm (GMT +4) (22 Οκτ 2020 12:52 GMT)
4.3

12 km
162 km (101 mi)Ismayilli Rayon, 16 km ανατολικά από Qutqashen, Αζερμπαϊτζάν 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
5 Oct 10:56 am (GMT +4) (5 Οκτ 2020 06:56 GMT)
4.0

14 km
157 km (98 mi)9.6 km νοτιοδυτικά από Ucar, Ujar, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
3 Μαΐ 2020 20:04 GMT
4.2

5 km
125 km (78 mi)Samukh Rayon, 42 km βόρεια από Γκαντζά, Αζερμπαϊτζάν 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Δεκ 2019 13:00 GMT
4.0

10 km
72 km (45 mi)8.1 km βορειοανατολικά από Qazımǝmmǝd, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
1 Δεκ 2019 10:06 GMT
4.0

10 km
187 km (116 mi)5.6 km βόρεια από Əliabad, Zaqatala Rayon, Αζερμπαϊτζάν Περ.Χάρτης
27 Σεπ 2019 19:17 GMT
4.0

25 km
164 km (102 mi)Quba Rayon, 29 km νοτιοδυτικά από Qusar, Αζερμπαϊτζάν 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
2019-08-11 07:29:20 +04:00 (11 Αυγ 2019 03:29 GMT)
4.3

10 km
196 km (122 mi)1.7 km βόρεια από Zaqatala, Αζερμπαϊτζάν 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 1014 joules (171 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.5 x 105 τόνους TNT ή 9.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.