Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 29 Νοεμβρίου 2021 23:25 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, North Sumatra, Ινδονησία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 29 Νοεμβρίου 2021 23:25 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 22:34 GMT (4 σεισμοί)
29 Νοε 2021 05:34 (GMT +7) (28 Νοε 2021 22:34 GMT)
4.7

130 km
111 km βορειοδυτικά από Bukittinggi, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:14 (GMT +7) (28 Νοε 2021 22:14 GMT)
2.7

10 km
Indian Ocean, 126 km νοτιοδυτικά από Padangsidempuan, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 16:00 (GMT +7) (28 Νοε 2021 09:00 GMT)
3.9

57 km
Indian Ocean, 253 km δυτικά από Pariaman, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 08:48 (GMT +7) (28 Νοε 2021 01:48 GMT)
3.0

10 km
Indian Ocean, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:06 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 03:06 (GMT +6) (27 Νοε 2021 21:06 GMT)
4.3

12 km
Indian Ocean, 171 km νοτιοδυτικά από Nias , Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:56 (GMT +7) (27 Νοε 2021 20:56 GMT)
2.6

50 km
18 km βορειοδυτικά από Sibolga, North Sumatra, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:56 (GMT +7) (27 Νοε 2021 20:56 GMT)
2.8

96 km
15 km βόρεια από Sibolga, North Sumatra, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 21:55 GMT (6 σεισμοί)
27 Νοε 2021 04:55 (GMT +7) (26 Νοε 2021 21:55 GMT)
2.5

10 km
5.9 km νότια από Parapat, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:55 (GMT +7) (26 Νοε 2021 21:55 GMT)
2.6

10 km
26 km νότια από Pematangsiantar, North Sumatra, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:38 (GMT +6) (26 Νοε 2021 20:38 GMT)
3.2

33 km
Indian Ocean, 106 km δυτικά από Nias , Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:25 (GMT +7) (26 Νοε 2021 17:25 GMT)
2.8

13 km
Indian Ocean, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:12 (GMT +6) (26 Νοε 2021 14:12 GMT)
3.5

10 km
Indian Ocean, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:59 (GMT +7) (26 Νοε 2021 00:59 GMT)
2.9

64 km
Indian Ocean, 116 km νοτιοδυτικά από Padangsidempuan, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:22 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2021 21:22 (GMT +6) (25 Νοε 2021 15:22 GMT)
4.3

10 km
Indian Ocean, 136 km δυτικά από Nias , Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 09:28 (GMT +7) (25 Νοε 2021 02:28 GMT)
3.3

10 km
23 km νοτιοδυτικά από Tongging, Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 18:16 GMT (1 σεισμός)
25 Νοε 2021 01:16 (GMT +7) (24 Νοε 2021 18:16 GMT)
2.4

10 km
Indian Ocean, 117 km νοτιοδυτικά από Padangsidempuan, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:57 GMT (8 σεισμοί)
24 Νοε 2021 05:57 (GMT +7) (23 Νοε 2021 22:57 GMT)
3.4

10 km
79 km βορειοδυτικά από Bukittinggi, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 02:31 (GMT +7) (23 Νοε 2021 19:31 GMT)
2.7

24 km
Indian Ocean, 77 km νοτιοδυτικά από Sibolga, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 00:57 (GMT +6) (23 Νοε 2021 18:57 GMT)
3.4

10 km
Indian Ocean, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:56 (GMT +7) (23 Νοε 2021 15:56 GMT)
3.2

10 km
Indian Ocean, 61 km ανατολικά από Sinabang, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 21:29 (GMT +6) (23 Νοε 2021 15:29 GMT)
4.1

12 km
Indian Ocean, 143 km νοτιοδυτικά από Nias , Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:44 (GMT +7) (23 Νοε 2021 10:44 GMT)
3.0

62 km
Indian Ocean, 130 km νοτιοδυτικά από Padangsidempuan, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 15:55 (GMT +7) (23 Νοε 2021 08:55 GMT)
3.2

133 km
104 km βορειοδυτικά από Bukittinggi, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 13:22 (GMT +7) (23 Νοε 2021 06:22 GMT)
4.3

144 km
31 km βόρεια από Padangsidempuan, North Sumatra, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1012 joules (397 megawatt hours, ισοδυναμεί με 342 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube