Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Sardinata, Norte de Santander, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 5 Οκτωβρίου 2022 19:52 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Sardinata είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 4 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 3 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.6 | 26 km Δ από La Jagua de Ibirico, Departamento del Cesar, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.9 | 25 km Ν από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Sardinata, Norte de Santander, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες8 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες56 σεισμοί | 14 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες236 σεισμοί | 62 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες659 σεισμοί | 178 σεισμοί M2+ | 20 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,494 σεισμοί | 425 σεισμοί M2+ | 40 σεισμοί M3+ | 28 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
5 Οκτ 2022 12:27 (GMT -5) (5 Οκτ 2022 17:27 GMT)
2.6

14 km
26 km δυτικά από La Jagua de Ibirico, Κολομβία Περ.
5 Οκτ 2022 09:00 (GMT -5) (5 Οκτ 2022 14:00 GMT)
2.5

27 km
Departamento del Magdalena, 48 km βορειοανατολικά από Mompos, Κολομβία Περ.
5 Οκτ 2022 08:02 (GMT -4) (5 Οκτ 2022 12:02 GMT)
1.8

1 km
25 km νοτιοανατολικά από San Josecito, Βενεζουέλα Περ.
5 Οκτ 2022 06:28 (GMT -5) (5 Οκτ 2022 11:28 GMT)
3.6

142 km
36 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
5 Οκτ 2022 06:16 (GMT -5) (5 Οκτ 2022 11:16 GMT)
3.9

161 km
25 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
5 Οκτ 2022 02:50 (GMT -5) (5 Οκτ 2022 07:50 GMT)
2.1

12 km
17 km νοτιοδυτικά από Sardinata, Κολομβία Περ.
4 Οκτ 2022 23:11 (GMT -5) (5 Οκτ 2022 04:11 GMT)
2.1

149 km
21 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
4 Οκτ 2022 17:56 (GMT -5) (4 Οκτ 2022 22:56 GMT)
1.5

13 km
38 km δυτικά από San Jose de Cucuta, Κολομβία Περ.
4 Οκτ 2022 15:29 (GMT -5) (4 Οκτ 2022 20:29 GMT)
0.7

2 km
Northern Colombia Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 1010 joules (17.1 megawatt hours, ισοδυναμεί με 14.7 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Santo Domingo, Venezuela (SDV/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Santo Domingo, Venezuela: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings