Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Clark, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 16 Μαΐου 2022 22:25 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Clark είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.4. Σημειώθηκαν επίσης 6 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.7 | Explosion - 4 Km SE of Enumclaw, Washington -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.4 | 70 km Α από Σάλεμ, Marion County, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Clark, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:1 σεισμός | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:8 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:35 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:96 σεισμοί | 15 σεισμοί M2+
Τελευταίες 365 ημέρες:508 σεισμοί | 49 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+ | 1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Clark, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 12:58 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 19:58 GMT)
0.7

0.7 km
Explosion - 4 Km SE of Enumclaw, Washington Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 12:23 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 19:23 GMT)
0.4

8.6 km
5 Km NE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 09:32 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 16:32 GMT)
0.8

8.3 km
6 Km NE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 08:49 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 15:49 GMT)
0.6

14 km
17 Km SSE of Carbonado, Washington Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 04:02 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 11:02 GMT)
2.4

45 km
70 km ανατολικά από Σάλεμ, Marion County, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 20:17 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 03:17 GMT)
0.4

2.4 km
23 Km ENE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 19:52 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 02:52 GMT)
0.4

1.9 km
22 Km ENE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 108 joules (70.6 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.