Τελευταίοι σεισμοί, Magdalena Jaltepec, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 12 Αυγούστου 2022 21:15 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Τις τελευταίες 24 ώρες, Magdalena Jaltepec είχε 5 σεισμούς μεγέθους μεταξύ 3-4 Ρίχτερ. Δείτε τους σεισμούς τις τελευταίες 30 ημέρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.5 | 10.3 km ΒΔ από Rio Grande, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.9 | 28 km Β από Puerto Escondido, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Magdalena Jaltepec, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:31 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 29 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:162 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 149 σεισμοί M3+ | 12 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:542 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+ | 499 σεισμοί M3+ | 33 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,999 σεισμοί | 46 σεισμοί M2+ | 1,818 σεισμοί M3+ | 133 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejones | Acatlan | Alcozauca de Guerrero | Animas Trujano | Asuncion Nochixtlan | Asuncion Ocotlan | Ayoquezco de Aldama | Ayotzintepec | Calihuala | Capulalpam de Méndez | ...Προβολή όλων... | Zimatlan de Alvarez | Πουέμπλα
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (5 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 GMT (4 σεισμοί)
12 Αυγ 2022 02:42 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 07:42 GMT)
3.5

14 km
10.3 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 00:36 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 05:36 GMT)
3.9

29 km
28 km βόρεια από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 00:03 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 05:03 GMT)
3.4

22 km
11 km βόρεια από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 22:20 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 03:20 GMT)
3.7

54 km
44 km νότια από Miahuatlan de Porfirio Diaz, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
11 Αυγ 2022 16:23 (GMT -5) (11 Αυγ 2022 21:23 GMT)
3.2

58 km
25 km δυτικά από Huajuapan de Leon, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9 x 1010 joules (25.1 megawatt hours, ισοδυναμεί με 21.6 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings