Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 17 Ιανουαρίου 2022 03:49 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Region de Arica y Parinacota, Χιλή: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 17 Ιανουαρίου 2022 03:49 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 4.1 - TARAPACA, CHILE, Σάβ, 15 Ιαν 2022 18:54 (GMT -3)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 2.8 - Provincia de Arica, Region de Arica y Parinacota, Χιλή, Κυρ, 16 Ιαν 2022 08:24 (GMT -3)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 2.7 - Provincia de Tarata, Tacna, Περού, Κυρ, 16 Ιαν 2022 14:30 (GMT -5)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 19:30 GMT (2 σεισμοί)
16 Ιαν 2022 14:30 (GMT -5) (16 Ιαν 2022 19:30 GMT)
2.7

171 km
Provincia de Tarata, Tacna, Περού Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 08:24 (GMT -3) (16 Ιαν 2022 11:24 GMT)
2.8

30 km
Provincia de Arica, Region de Arica y Parinacota, Χιλή Περ.Χάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 21:54 GMT (1 σεισμός)
15 Ιαν 2022 18:54 (GMT -3) (15 Ιαν 2022 21:54 GMT)
4.1

171 km
TARAPACA, CHILE
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 22:16 GMT (2 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 17:16 (GMT -5) (14 Ιαν 2022 22:16 GMT)
2.8

10.6 km
South Pacific Ocean, Χιλή Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 08:33 (GMT -5) (14 Ιαν 2022 13:33 GMT)
2.6

5.6 km
South Pacific Ocean, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 14:51 GMT (1 σεισμός)
13 Ιαν 2022 11:51 (GMT -3) (13 Ιαν 2022 14:51 GMT)
3.3

119 km
Provincia de Arica, Region de Arica y Parinacota, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 21:21 GMT (4 σεισμοί)
12 Ιαν 2022 18:21 (GMT -3) (12 Ιαν 2022 21:21 GMT)
4.0

135 km
104 Km ESE of Arica, Chile
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 08:41 (GMT -3) (12 Ιαν 2022 11:41 GMT)
2.9

106 km
Provincia del Tamarugal, Tarapaca, Χιλή Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 07:50 (GMT -3) (12 Ιαν 2022 10:50 GMT)
3.2

87 km
Provincia del Tamarugal, Tarapaca, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 02:07 (GMT -3) (12 Ιαν 2022 05:07 GMT)
2.5

20 km
Provincia del Tamarugal, Tarapaca, Χιλή Περ.Χάρτης
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 00:26 GMT (1 σεισμός)
10 Ιαν 2022 19:26 (GMT -5) (11 Ιαν 2022 00:26 GMT)
3.1

25 km
South Pacific Ocean, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 19:53 GMT (2 σεισμοί)
10 Ιαν 2022 16:53 (GMT -3) (10 Ιαν 2022 19:53 GMT)
2.1

154 km
Provincia de Parinacota, Region de Arica y Parinacota, Χιλή Περ.Χάρτης
10 Ιαν 2022 07:09 (GMT -3) (10 Ιαν 2022 10:09 GMT)
3.1

70 km
Provincia de Arica, Region de Arica y Parinacota, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1011 joules (47.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 41.2 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube