Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Departamento de Chalatenango, Ελ Σαλβαδόρ, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιανουαρίου 2023 15:46 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Departamento de Chalatenango είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 7 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.3 | 22 km ΝΔ από El Progreso, Departamento de Yoro, Ονδούρα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Departamento de Chalatenango, Ελ Σαλβαδόρ (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες10 σεισμοί7 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες128 σεισμοί65 σεισμοί M2+19 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες731 σεισμοί422 σεισμοί M2+111 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες1,071 σεισμοί611 σεισμοί M2+224 σεισμοί M3+19 σεισμοί M4+5 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,476 σεισμοί1,409 σεισμοί M2+662 σεισμοί M3+84 σεισμοί M4+6 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Departamento de Chalatenango, Ελ Σαλβαδόρ | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 GMT (9 σεισμοί)
29 Ιαν 2023 08:07 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 14:07 GMT)
3.3

1 km
22 km νοτιοδυτικά από El Progreso, Ονδούρα
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
29 Ιαν 2023 05:41 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 11:41 GMT)
3.0

78 km
Departamento de Sonsonate, 25 km νότια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
29 Ιαν 2023 05:27 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 11:27 GMT)
2.5

38 km
North Pacific Ocean, 46 km νότια από Σονσονάτε, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
29 Ιαν 2023 03:12 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 09:12 GMT)
1.8

7 km
23 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
28 Ιαν 2023 19:26 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 01:26 GMT)
2.1

6 km
Γουατεμάλα, 20 km δυτικά από Σάντα Άνα, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
28 Ιαν 2023 19:14 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 01:14 GMT)
2.2

14 km
10.1 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
28 Ιαν 2023 19:03 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 01:03 GMT)
2.6

9 km
11 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
28 Ιαν 2023 19:03 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 01:03 GMT)
2.3

7 km
Γουατεμάλα, 13 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
28 Ιαν 2023 18:50 (GMT -6) (29 Ιαν 2023 00:50 GMT)
2.9

17 km
North Pacific Ocean, 59 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
28 Ιαν 2023 10:25 (GMT -6) (28 Ιαν 2023 16:25 GMT)
2.0

7 km
21 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1 x 1010 joules (2.88 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.48 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Montecristo, El Salvador (SNET/SV network) | Show on map | Station Info
Seismic station Montecristo, El Salvador: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings